3 ay önce Spor

Bu sene 7’ncisi düzenlenen Uludağ Premium Ultra Trail’de 5 ayrı parkurda start verildi

3 ay önce Bülten

Karşıyaka Belediyesi, teknoloji çağına uyum sağlayarak hayata geçirdiği dijital arşiv yönetim sistemini büyütmeye devam ediyor. Dijitalleştirilen evrak miktarının yaklaşık 6 milyon 120 bin sayfaya, projelerin de 565 bin metreye ulaştığını belirten Başkan Yıldız Ünsal “Bu sistem sayesinde halkımıza daha hızlı, güvenli ve tasarruflu şekilde hizmet veriyoruz” dedi.

3 ay önce Dünya

Gazze'deki Sivil Savunma Birimi, İsrail’in “güvenli olduğunu” iddia ettiği El-Mevasi bölgesine düzenlediği saldırıda en az 50 kişinin öldüğünü, onlarca kişinin yaralandığını açıkladı.

3 ay önce Gündem

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Diyarbakır’da özellikle son üç ayda ve son olarak da 12 Temmuz’da bazı işletme ve yurttaşlara yapılan saldırılarla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi. Tanrıkulu, Yerlikaya’ya saldırıda kullanılan silah ve ses bombalarının saldırganlar tarafından nasıl temin edildiğini ve saldırılarla ilgili etkin bir soruşturma yürütülüp yürütülmediğini sordu.

3 ay önce Gündem

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü” kapsamında bu yıl da Konya’nın birçok noktasında anma etkinlikleri gerçekleştirileceğini belirterek, tüm Konyalıları 15 Temmuz Pazartesi günü düzenlenecek etkinliklere katılmaya davet etti

3 ay önce Yurt

Türkiye, Romanya’da düzenlenen Avrupa Gençler Okçuluk Şampiyonası'nda üyük bir başarıya imza attı. Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcularının da yer aldığı U21 ve U18 takımları, Avrupa Şampiyonluğu'na ulaşırken; Hazal Burun, bireyselde de aynı başarıyı yakalayarak Avrupa Şampiyonu oldu.

3 ay önce Yurt

Elazığ'da esnaflık yapan Zülfü Kaya, BAĞ-KUR'da emeklilik prim gününün 7 bin 200'e düşürüleceği iddialarının üzerine prim borçlanması yaparak prim gününü 8 bin güne tamamladı. Normal şartlarda BAĞ-KUR'dan emekli olabilmek için gerekli olan 9 bin prim günü, 7 bin 200 güne düşürülmediği için mağduriyet yaşadığını söyleyen Kaya, ''Çok zor durumdayım. Mağdurum, primleri yatıramıyorum. Evimize ekmek götüremiyoruz. Yasanın çıkmasını Cumhurbaşkanımızdan bekliyoruz. Bütün esnafın düzlüğe çıkmasını istiyorum. Benim tam altın borcum 1 milyon 50 bin lira olmuş. Tam altın 17 bin lira. Ben bunu ödeyemiyorum. Asabım bozuldu, ailemle huzurum bozuldu'' dedi.

3 ay önce Gündem

ATA Parti Genel Sekreteri Veli Ekin, kadınların soyadı kullanımına ilişkin tartışmaları, ''Kadının soyadı ile uğraşmayı bırak, kadın cinayetlerini önlemeye bak'' diye değerlendirdi.

3 ay önce Gündem
3 ay önce Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Tercih Danışma ve Rehberlik Merkezleri, YKS’ye giren gençlere bu yıl da ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek. İstanbul’da 22 meydanda kurulacak merkezlerde uzmanlar ve eğitmenler, 17 Temmuz’dan itibaren 10.00 ve 19.00 saatleri arasında gençlerin en doğru tercihi yapmaları için destek olacak. Meydanlara gelemeyenler Alo 153 hattından da destek alabilecek.