3 ay önce Dünya

İsrail'de yapılan bir ankette vatandaşların yüzde 72'sinin Başbakan Binyamin Netanyahu'nun "7 Ekim'deki başarısızlıklar" nedeniyle istifa etmesi gerektiğini düşündüğü ortaya çıktı.

3 ay önce Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi İpsala İlçe Başkanlığı tarafından 5 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilen belediye meclis toplantısının ardından yazılı bir basın açıklaması gerçekleştirildi

3 ay önce Bülten

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP Sağlık Bakanlığı ve Sağlık Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz ile bir araya geldi.

3 ay önce Yaşam

Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın şehre kazandırdığı ve Talas Belediyesi klasikleri arasına giren Antika Pazarı’nın Mevlana Mahallesi pazar yerinde kurulacak olması heyecan oluşturdu

3 ay önce Gündem

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Ulukışla ilçesinde arpa üreten çiftçilerin sorunlarını dinledi. Gürer'e konuşan çiftçi Murat Dündar, kuraklığın etkisiyle verimin düşük olduğunu belirterek, "Arpa yetiştiremediğimiz sürece dışarıdan alacağız, bağımlıyız. Bu sefer ne yapacağız, kilosunu 12-15 liraya alacağız" dedi. Dündar ayrıca, Süt Konseyi'nin açıkladığı 14,75 lira fiyata rağmen kendisine 14 lira ödendiğine işaret ederek, "Hep çiftçinin sırtına vuruyorlar. Biz sanayiciye çalışıyoruz" diye konuştu.

3 ay önce Gündem
3 ay önce Bülten

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Temmuz ayı kültür etkinlikleri kapsamında,  ‘Gemi Modelciliği ve Dioarama Sanatı’ sergisi Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda sanatseverler ile buluştu.

3 ay önce Yurt

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi plakalı toplu ulaşım araçları ve hafif raylı sistem araçları 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek. 

3 ay önce Bülten

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, restorasyonu tamamlanan Adem Hoca Çeşmesi'nin açılışını yaptı. Törende konuşan Başkan Balcıoğlu, Silivri’nin kültürel ve tarihî değerlerine sahip çıkmanın önemini vurguladı.

3 ay önce Gündem

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, yarın düzenlenecek 2024 Kamu Personeli Seçme Sınavı (2024-KPSS Lisans) dolayısıyla nüfus müdürlüklerinin açık bulundurulacağını açıkladı