3 ay önce Gündem

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Kocaeli’deki Mesleki Eğitim Merkezi Projesi (MESEM) üzerinden yapıldığı iddia edilen ''yolsuzluk'' iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Okul müdürü aynı zamanda Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi başkanı. 22 bin hayali çırak kayıt ediliyor, milyonlarca lira hortumlanıyor. Peki bu okul müdürünün arkasındaki güç kim” diye sordu.

3 ay önce Gündem

Fenomenlere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen operasyonuna dair yeni detaylar ortaya çıktı. Neslim Güngen ifadesinde, “Bütün iş ve işlemlerimiz şeffaftır” derken çalışanlarının ise kullanılan kozmetik ürünler ile ilaçların ölümle sonuçlanacak yan etkileri olduğunu bildiği halde zorla kullandırttığını söylediği öğrenildi. İnanç Güngen de ifadesinde bütün suçlamaları reddederek Neslim Güngen’i suçladı.

3 ay önce Spor

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Vestel işbirliğiyle hayata geçirilen ve bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu’nun yurt çapında ve uluslararası alanda en iyi şekilde tanıtılması için çalışma başlatıldı Bu yıl 19-20 Ekim tarihlerinde yapılacak maratonun halkın da katılımının sağlanacağı etkinliklerle festival havasında gerçekleştirilmesinin hedeflendiği belirtildi

3 ay önce Gündem

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, Meclis’e sunulan Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’yle ev dışında yaşayan milyonlarca sokak hayvanının korunmasız bırakıldığına dikkat çekerek, "Teklifle bu canların itlaflarına zemin hazırlanıyor, yaşamlarının desteklenmesinden açıkça vazgeçiliyor. Vicdanları yaralayan düzenleme derhal geri çekilmelidir" dedi.

3 ay önce Gündem

Kunduracılar Çarşısı’nda bulunan bir pergole önceki gece yıkıldı Pergolenin yıkılması sırasında gece olması nedeniyle herhangi bir yaralanma meydana gelmedi

3 ay önce Ekonomi

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) Taşımacılık, bütün hatlardaki Yüksek Hızlı Tren biletlerine gece yarısı zam yaptı.

3 ay önce Yaşam

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘akıllı şehir’ projeleri ve ‘dijital dönüşüm’ kapsamında geliştirilen yeni transfer uygulaması ile ilgili personele eğitim verildi

3 ay önce Ekonomi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), üyelerinin ihracat yolculuklarına rehberlik etmeyi sürdürüyor Oda’nın Ticaret Bakanlığı destekleriyle ‘işlenmiş’ ve ‘dondurulmuş’ gıda sektöründe faaliyete geçirdiği UR-GE projeleri kapsamındaki firmalar, 250 milyonluk dev bir pazara giriş kapısı niteliğinde olan kardeş ülke Azerbaycan’da yeni ticaret köprüleri oluşturdu

3 ay önce Şirket haberleri

Filenin Sultanları’nın tercihleriyle özel olarak hazırlanan “Voleyburger” menüyü tüm Türkiye’de satışa sunan McDonald’s Türkiye, Millilerin coşkusuna eşlik eden “Dünya Bir Yana Biz Yan Yana” isimli reklam filmini de yayınladı.

3 ay önce Gündem

Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası, Eğitim-Sen ve Eğitim-İş üyesi öğretmenler hak talepleri ve Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'ne tepkilerini ortaya koymak için TBMM yanındaki Milli Egemenlik Parkı’nda sürdürdükleri eylemlerine, parkta düzenlenecek 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri nedeniyle ara verdi.