3 ay önce Gündem

Yenişehir’de yaşayan her bir vatandaşın değerli olduğunu ifade eden Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, “Vatandaşlarımız artık daha ulaşılabilir bir şehirde yaşayacak” dedi

3 ay önce Bülten

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kent merkezinin simge noktalarından Çaybaşı Deresi’nde temizlik çalışması yaptı.

3 ay önce Gündem

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin Afyonkarahisar'da başlayan değerlendirme kampı açış konuşmasında, "7 yıl önce cesaretle çıkılan yolu bilerek gerekirse o yola yeni bir rota çizeceğiz. Hızla, sabırla ve kararlılıkla yürüyeceğiz ve muhakkak ki muzaffer olacağız. İYİ Parti onu kuran milliyetçiliğin, onu kuran kalkınmacılığın, onu kuran demokratlığın idrakinde ve neye karşı kurulduğunun bilincindedir. Hesaplaşacağı tek yerin, ona 22 yıldır kan kusturan iktidar olduğunu hiç unutmamaktadır" dedi. 

3 ay önce Gündem

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Gara bölgelerinde tespit ettiği 11 PKK’lı teröristi etkisiz hale getirdi" açıklamasını yaptı.

3 ay önce Gündem

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, basın sektörünün ve basın mensuplarının sorunlarının araştırılması ve yeni bir Basın İş Kanunu ile ilgili çalışmaların yapılması için Meclis araştırması açılmasını istedi.

3 ay önce Ekonomi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr Memduh Büyükkılıç, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 21’inci Mali Genel Kurulu’na katılarak, sanayicilerle bir araya geldi

3 ay önce Gündem

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), Quacquarelli Symonds (QS) tarafından yayımlanan “2025 QS Avrupa Üniversite Sıralaması” raporunda, geçtiğimiz yıla göre sıralamadaki yerini 26 basamak yükselterek Avrupa'da en iyi 462’nci üniversite oldu Türkiye'de sıralamaya giren 72 üniversiteden birisi olan ve 16’ncı sırada bulunan DEÜ, raporda değerlendirilen “sürdürülebilirlik” metriğinde Avrupa’da 242’nci sırada yer aldı

3 ay önce Medya

Şampiyonlar Ligi’yle akıllara kazınan ve kulaklara aşina olan usta isim, TGRT’nin “Stüdyoda Futbol” programı moderatörlüğünden ayrıldı.

3 ay önce Yurt

Muğla’nın Ula ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada, 1 kişi öldü, 32 kişi yaralandı.

3 ay önce Dünya

Nijerya'nın Plateau eyaletinde iki katlı okul binasının çökmesi sonucu 22 kişi yaşamını yitirdi.