3 ay önce Spor

Yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam eden Süper Lig devi Fenerbahçe, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Cenk Tosun'u renklerine bağladı.

3 ay önce Gündem

Ankara’da bir kişi, sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptığı esnada tabanca ile yanlışlıkla kendisini başından vurdu.

3 ay önce Güncel

Bu yıl 36’ıncısı gerçekleştirilen Uluslararası Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması’nın birincisi Özbekistan ekibi oldu Dünyanın 23 farklı ülkesinden ekiplerin 5 gündür şampiyonluk için kıyasıya yarıştığı 36 Uluslararası Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması’nın kazananı Özbekistan ekibi olurken ikincisi Türkmenistan üçüncüsü ise Bulgaristan oldu

3 ay önce Siyaset

Cumhuriyet ve Adalet Partisi Genel Başkanı Ahmet Sevim, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay için yayınladığı taziye mesajında; Türkiye için büyük bir sorun olan terörün asla barışçıl yöntemlerle çözülemeyeceğini vurguladı

3 ay önce Yaşam

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr Memduh Büyükkılıç, SOCAR Türkiye Doğal Gaz İş Birimi Dağıtım Başkan Yardımcısı Ertan Yıldız ve beraberindekileri makamında konuk etti

3 ay önce Gündem

CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen ile CHP Gaziantep İl Başkanı Reis Reisoğlu Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’a yönelik provokasyona girişimine tepki gösterdi. Öztürkmen, “Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, şehrimizin sorunları görüşülürken, bu insanlar ne maksatla salona alınmış, ne maksatla toplantıyı terörize etmelerine izin verilmiştir? Belediye Başkanımızı ve Belediye Meclis Üyelerimizi, AKP’nin bu hoyratça hareketlerine, AKP’nin bu yasa tanımaz davranışlarına teslim etmeyeceğiz” dedi.

3 ay önce Yurt

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan şehirde etkili olan ve su baskınlarına neden olan yağış sonrası incelemelerde bulundu. Mağdur olan esnafın sorunlarını dinleyen Arslan, ''Hemşehrilerimizin böyle bir mağduriyeti bir daha yaşamaması için gereken neyse belediye olarak yapacağız. Sorumluluğumuzun gereğini de yerine getireceğiz'' dedi.

3 ay önce Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir dizi düzenlemeye gitti

3 ay önce Gündem

Türkiye’deki Fransız okulları Türkiye ile Fransa arasında arasında anlaşma krizi yaşanıyor. Fransa’nın Ankara Büyükelçiliği, Türkiye’deki Fransız okullarıyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) kendilerine bir anlaşma sunduğunu ve anlaşmanın imzalanmaması halinde bu okullara Türk öğrenci alınamayacağı ve okulda eğitim gören öğrencilerin de Türk okullarına nakledileceğine ilişkin bir nota verdiğini açıkladı.

3 ay önce Bülten

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, daha sağlıklı büyümeleri, gençleştirilmeleri ve hastalık riski oluşturmamaları amacıyla kentin simgesi haline gelen palmiye ağaçlarında budama çalışması gerçekleştirdi.