3 ay önce Bülten

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beykoz’un yollarını asfaltlıyor. Asfaltlanan yollar, sürücüler için daha konforlu ve güvenli hale geliyor.

3 ay önce Dünya

ABD'li milyarder Elon Musk, Avrupa Birliği'nin kendisine sahibi olduğu X için gizli sansür anlaşması teklif ettiğini öne sürdü.

3 ay önce Gündem

Edirne’nin sınır kapılarında son bir haftada yolcu sayılarında rekor kırıldı Kapıkule'den sonra bir haftada 38 bin 692 yolcu girişi gerçekleşti

3 ay önce Yaşam

Kayseri Kocasinan Belediyesi Çocuk Kulübü’nde 2021 yılından itibaren açılan ve bu alanda Kayseri’de tek olan Oyun Terapisi Kursu’nda bu zamana kadar randevu sistemiyle 8 bin 909 kişi faydalandı

3 ay önce Yurt

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün (ÇAYKUR) özelleştirileceği iddialarının gündeme gelmesiyle ilgili CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, ''Çaykur'un yeni bir şirketleşme modeliyle, yani Türk Hava Yolları modeli tarzında bir kapsama getirerek özelleştirme ile ilgili bir çalışmaların yapılacağı duyumlarını alıyoruz. Buradan da bir kez daha söylüyoruz, hiç kimse Çaykur'un özelleştirilmesine neden olacak bir çalışmaya giremez. Biz Çaykur’u kimseye yedirtmeyiz” dedi.

3 ay önce Bülten

Kuşadası Belediyesi, Söke'de bulunan kağıt fabrikasının geri dönüşüm alanında çıkan yangının söndürme çalışmalarına destek vermek amacıyla 3 su tankerini bölgeye gönderdi.

3 ay önce Bülten

Kartal sahilinde uzun süredir araç park alanlarını işgal eden ve vatandaşların şikayetlerine konu olan karavanlara, Kartal Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Zabıta Ekipleri müdahale etti.

3 ay önce Gündem

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi’nin, AK Parti'li  Meclis Üyesi ve eski İmar Komisyonu Başkanı Süleyman Şenel hakkında “Görevi kötüye kullanma” ve “rüşvet” suçlarından suç duyurusunda bulunulduğu ortaya çıktı.

3 ay önce Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer ile birlikte Kıraç Cemevi’nde Alevi vatandaşların Muharrem matemi lokmasına ortak oldu

3 ay önce Bülten

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen ve üç gün sürecek 62. Geleneksel Yoğurt Festivali, renkli açılış korteji ile başladı. Festivalin birinci gününde sahnelenen yöresel halk dansları gösterisi büyük beğeni toplarken, DJ Erdem Kınay’ın unutulmaz performansının ardından sahne İrem Derici, şarkılarıyla Silivrililere coşku dolu bir gece yaşattı.