3 ay önce Gündem

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan açıklamalarına Dışişleri Bakanlığı'ndan sert yanıt geldi. Bölge gündeminin değiştirilmeye çalışıldığının hedeflendiği belirtilen Dışişleri açıklamasında, ''Bölgemizin gerçek gündeminin değiştirilmesine izin vermeyeceğiz '' ifadeleri kullanıldı. 

3 ay önce Gündem

Mardin’in Dargeçit ilçesine bağlı kırsal Sümer mahallesinde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyon nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

3 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi için gittiği ABD dönüşü zirvede konuşulan konular hakında değerlendirmelerde bulundu.

3 ay önce Gündem

Büro Emekçileri Sendikası Ankara Şubeleri üyeleri, servis haklarının ellerinden alınmasına ilişkin SGK Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü önünde protesto eylemi yaptı.  

3 ay önce Gündem

Toplumsal Bellek Platformu, Sinan Ateş cinayetine yönelik bir mesaj yayınladı. Adalet arayan 26 ailenin imzasını taşıyan mesajda "Ayşe Ateş ve ailesi çektiklerimizi çekmesin" ifadeleri yer aldı.

3 ay önce Ekonomi

CHP Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, ekonomik sıkıntılar ve yerel beklentiler üzerine önemli değerlendirmelerde bulundu

3 ay önce Gündem

Tokat,  sefer sayısı ve sefer yapılan iller artsın diye beklerken, THY’nin Tokat-İstanbul ile karşılıklı sefer sayısını haftada 7 günden 6’ya düşürmesi şok etkisi yarattı

3 ay önce Gündem

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı'nın 2. Birleşiminde, CHP’li Şehitkamil Belediyesi tarafından yasa gereği 6 aylık sözleşmesi sona erdiği için işten çıkarılmak zorunda kalınan işçiler, ellerinde pankartlarla meclis salonuna alındı. CHP’li Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, işçilerin kendilerine yönelik eylemine izin verilmesine ve yaşanan duruma tepki gösterdi.

3 ay önce Gündem

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suriye ile ilgili yaptığı diyalog açıklamasının kıymetli olduğunu belirtti. Suriye'de iç barışın ve huzurun sağlanması için Türkiye ve bölge ülkelerinin dahil olacağı bir sürecin yürütülmesi gerektiğini belirten Babacan Türkiye'nin masadaki önceliklerini sıraladı. 

3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay için başsağlığı mesajı yayımladı. CHP lideri Özel, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda "milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.