3 ay önce Dış

Rusya Devlet Başkanlığı Sözcüsü Dmitriy Peskov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın NATO 75. Yıl Liderler Zirvesi'nde Türkiye’nin Şanghay İşbirliği Örgütü'ne (ŞİÖ) tam üye olma hedefiyle ilgili sözleri üzerine değerlendirmelerde bulundu. Peskov, Türkiye’nin bu niyetinin farkında olduklarını ancak bunun Türkiye’nin NATO üyeliği ile çıkar çatışması içerisinde olduğunu ifade etti.

3 ay önce Gündem

Eski İçişleri Bakanı ve İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlattı. Soylu, "15 Temmuz'da darbeyi organize eden veya 1 numarası olarak kabul edilen paşa, Çankaya Köşkü'ne gelseydi onu orada öldürecektik" dedi.

3 ay önce Bülten

Osmangazi Belediyesi tarafından kadınlara özel olarak düzenlenen ‘Bursa Kültür Gezisi’ turları, Yeşilova Mahallesi’nden başladı. Turun ilk kafilesini oluşturan Yeşilova Mahallesi sakini kadınlar, ücretsiz olarak şehrin tarihi ve turistik noktalarını gezme fırsatı buldu.

3 ay önce Bülten

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, Manavgat Belediyesi Kent Tiyatrosu’nun (MAKET) yeni dönem açılış toplantısına katıldı.

3 ay önce Bülten

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (İSKİ)  Avrupa 2. Bölge Dere Islahı ve Bakım Onarımı Tanıtım Töreni’ne katıldı. Törende konuşan Başkan Özer, “Temiz, ulaşılabilir, yaşanabilir bir Esenyurt için Büyükşehir ile el ele verdik, tam yol ileri diyoruz. Hedeflerimiz net, liderimiz belli. Esenyurt’u hak ettiği yere birlikte getireceğiz” dedi.

3 ay önce Yaşam

Osmangazi Belediyesi tarafından kadınlara özel olarak düzenlenen ‘Bursa Kültür Gezisi’ turları, Yeşilova Mahallesi’nden başladı Turun ilk kafilesini oluşturan Yeşilova Mahallesi kadınları, ücretsiz olarak ilçenin tarihi ve turistik noktalarını gezme fırsatı buldu

3 ay önce Gündem

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Erdemir'in ve OYAK'ın özelleştirilmesinden sonra kurumların halka zulmettiğini söyleyerek, "Karadeniz Ereğli’nin haklarını sonuna kadar savunmaya devam edeceğim” dedi.

3 ay önce Yurt

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir dizi düzenlemeye gitti.

3 ay önce Gündem

Büyükorhan’ın gelişimi ve ihtiyaçları hakkında açıklama yapan Büyükorhan Belediye Başkanı Kamil Turhan, Büyükorhan’ın sosyal tesis açısından eksik kaldığını söyledi

3 ay önce Yurt

Maaşların azlığından ve geçinemediğinden yakınan emekli Tüzer Can, "Her şey ateş pahası, para yetmiyor. Pazara geldim inanın param yetmedi. Bir tane elma 10 lira, 5 tane aldım 50 lira. Yaşamaktan bezdik" dedi.