3 ay önce Gündem

İş insanı Çetin Özataç onlarca kişinin bulunduğu plajda yüzerken fenalaşarak yaşamını yitirdi.

3 ay önce Yaşam

Prof. Dr. Canan Karatay zekayı geliştiren kahvaltılık tarifini verdi. Domates, yumurta ve kaşar peynirinin buluştuğu bu kahvaltılık nasıl yapılır?

3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Ulaş, Kangal, Yıldızeli ve Altınyayla ilçelerinde meydana gelen dolu afetinden zarar gören çiftçilerin veraset sorunundan kaynaklı TARSİM yaptıramadıklarına değinerek "Çiftçilerimizin mağduriyetleri giderilmediği takdirde, bankalara olan borçlarını ödeyemeyecek. Bir daha tarlasını ekme şansı kalmayacak" açıklamasında bulundu.

3 ay önce Gündem

Düzce'de yaptığı evlilik teklifi reddedilen genç yaşamını sonlandırmaya kalkıştı Berkay KILIÇ - Haberozel com

3 ay önce Yaşam

Aşırı sıcaklar, serinlik arayışında olanları harekete geçirdi Son bir hafta içinde vantilatör, tavan pervanesi ve klima gibi soğutma sistemleri arayışında ciddi artışlar gözlemlendi

3 ay önce Gündem

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın ilgili kurulunun, yaklaşık 10 gündür tartışmaların odağındaki Bambus Plajı'nı, halka açılmak üzere, Belediye'ye tahsis etme kararı aldığını açıkladı.

3 ay önce Gündem

Her işi siyaset üstü bir bakışla yaptıklarını belirten Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adıyaman'ı en hızlı bir şekilde ayağa kaldıracaklarını belirterek, "Asrın felaketini biz yaşadık, asrın kalkınmasını da hep birlikte gerçekleştireceğiz" dedi

3 ay önce Bülten

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) ile Beyoğlu Belediyesi arasında, ilçenin kültürel mirasının korunması ve geleceğe aktarılması için “Miras İşbirliği Protokolü” imzalandı. Beş yıl süreyle geçerli olacak protokol kapsamında bölgedeki kültür varlıklarının korunması ve yaşatılması için İBB Miras ile Beyoğlu Miras, el ele verecek.

3 ay önce Gündem

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, emniyet ve asayişin sağlanması ve aranan şahısların yakalanarak adalete teslim edilmesi amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

3 ay önce Gündem

Diyarbakır’da jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 milyon 459 bin kök kenevir ele geçirildi. Bir şüpheli gözaltına alındı.