3 ay önce Gündem

Şişli Belediyesi ve Perpa Ticaret Merkezi İş Birliğiyle, Türkiye’nin en önemli ticaret noktalarından olan Perpa’nın ekonomik potansiyelinin ve istihdam kapasitesinin artırılması amacıyla ‘İstihdam ve Kalkınma Merkezi’ kuruldu. Açılışta konuşan Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, İstihdam ve Kalkınma Merkezi’yle yılda 10 bin istihdamı hedeflediklerini söyledi. Şahan, “Buradaki 5 bin işletme ile Şişli'deki genç işsiz arkadaşlarımızı; Şişli'de çok değer katabilecek potansiyeldeki insan kaynağını buluşturmak bizim temel hedefimizdir” dedi.

3 ay önce Gündem

Osmangazi Belediyesi, geri dönüşüm konusunda yaptığı çalışmalar ile hem çevre kirliliğinin önüne geçiyor hem de hem de ekonomiye önemli bir katkı sağlıyor

3 ay önce Bülten

Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2024 yılı Gençlik ve Tarım Kampı'nın birinci dönemi sona erdi.

3 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanlığı kararıyla Diyarbakır Valiliği’ne atanan eski AKP’li Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, göreve başladı. Vali Zorluoğlu, Diyarbakır’ı daha yaşanabilir marka bir şehir haline getirmek için belediyeler ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içinde olacaklarının mesajını verdi.

3 ay önce Bülten

Osmangazi Belediyesi, geri dönüşüm konusunda yaptığı çalışmalar ile hem çevre kirliliğinin önüne geçiyor hem de ekonomiye önemli katkı sağlıyor.

3 ay önce Yaşam

Kızıltepe Belediyesi’nin veterinerleri ve sağlık teknikerleri, sahipsiz kalan yavru köpeklerin aşılarını yaptıktan sonra sütle besledi

3 ay önce Siyaset

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik kullandığı ifadeleri eleştiren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bir çirkinliğin dışa vurumu olduğu gibi açıkça haddi aşmaktır Bu sözleri şiddetle kınıyoruz" dedi

3 ay önce Bülten

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, Manavgat Belediyesi Huzurevi sakinleri ile düzenlenen piknikte bir araya geldi.

3 ay önce Bülten

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, Muğla Planlama Ajansı (MUPA) ile Üniversite'nin Teknoloji Transfer Ofisi arasında koordinasyon ve iş birliği yapması için protokol imzaladı.

3 ay önce Ekonomi

Beta Gıda, sürdürülebilirlik stratejisi çerçevesinde bilimin ışığındaki inovatif çalışmalarına devam ediyor Atık yönetimi alanında önemli Ar-Ge çalışmaları yapan Beta Gıda, TÜBİTAK’ın yanı sıra üniversiteler, kamu kurumları ve araştırma enstitüleriyle de ortak projelere imza atıyor 2023 yılındaki Ar-Ge yatırımlarının 2022’ye göre yüzde 200,90 oranında arttığını söyleyen Beta Gıda İstanbul Şube Müdürü Hatice Uğur; “Bu sene de yeni yatırımlarımız ile çalışmalarımıza yön vereceğiz” dedi