3 ay önce Yurt

Gençler Türkiye Kürek Kupası ön eleme müsabakaları Edirne’de başladı.

3 ay önce Gündem

Şehitkamil’in 2. Kent Lokantası'nın açılışında konuşan Belediye Başkanı Umut Yılmaz, “Biz, bunu bir lütuf olarak görmüyoruz. Gaziantepli'nin parasıyla yapılmış lokantalar bunlar. Yani Gaziantepli'nin parasını, Gaziantepli'ye harcıyoruz” dedi.

3 ay önce Yurt

Iğdır Belediyesi'nin tasarruf tedbirleri kapsamında işten çıkardığı 204 belediye işçisinin ve ailelerinin oturma eylemleri sürüyor. Belediye İş Sendikası Iğdır Şube Başkanı Himmet Bozan, "Sayın Güneş biz hayvan haklarına saygılıyız, biz kedi, köpek miyiz ki bizleri beslemekle itham ediyorsunuz. Biz alın teri ile çalışan işçileriz. Biz hak arama mücadelesi yapıyoruz, provokasyon yapmıyoruz, bunu en iyi sosyalistim diyen siz bilirsiniz" dedi.

3 ay önce Bülten

Karşıyaka Belediyesi, 8 bin 372 sivilin katledildiği Srebrenitsa Soykırımı'nın 29. yıl dönümü dolayısıyla anma töreni düzenledi. “Ölüm Yolunda Barış için Yürüyenler” başlıklı bir belgesel ve fotoğraf sunumunun yapıldığı törende tarihi acılar tekrar hatırlandı. Konuşmacılar, “Yüreklerimize 29 yıl önce düşen ateş hâlâ taze. Unutmayacağız, unutturmayacağız” mesajı verdi.

3 ay önce Gündem

CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, TÜİK Başkanı Erhan Çetinkaya’nın enflasyon hesaplamalarıyla ilgili yaptığı açıklamaları eleştirerek, "TÜİK kendini şeffaf sanıyor. Tam bir komedi. TÜİK Başkanı halkımıza masal anlattığı gibi kendi de bu masallara inanıyor" dedi.

3 ay önce Bülten

Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi, 2023-2024 eğitim öğretim yılını renkli etkinliklerle sonlandırdı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Güzeller güzeli özel bireylerimizin tüm başarılarına şahit olmak bizleri hem gururlandırıyor hem de mutlu ediyor. Onları çok seviyoruz” dedi.

3 ay önce Gündem

Milli Savunma Bakanlığı'nda (MSB) 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma töreni yapıldı. Törene video mesaj gönderen Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Yüce devletimiz hukuk kuralları çerçevesinde, şehit ve gazilerimizin kanlarını yerde bırakmamış, sevenlerinin gözyaşlarının hesabını sormuş, sormaya da devam etmektedir. Bakanlığımızın hain FETÖ örgütüyle mücadelesi de iltisaklı tek bir personel kalmayıncaya kadar azim ve kararlılıkla sürdürülecektir. Kahraman ordumuzun şanlı üniformasını hiçbir hainin taşımasına asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.

3 ay önce Gündem

İsmail Saymaz, Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gizli tanık olan Serdar Sertçelik'in "Bekir Bozdağ'a rüşvet verdik, dosyamızı kaldırdı" iddiasını köşesine taşıdı.

3 ay önce Gündem

Herkes Duysun TV ekranlarında Aylin Tekir moderatörlüğünde ve Gazeteci Yazar Mehmet Ali Ekmekçi ile Gazeteci Yazar Mesut Demir eşliğinde yayınlanan 'Gündem Özel' programına bu hafta Büyükorhan Belediye Başkanı Kamil Turhan konuk oldu

3 ay önce Bülten

Esenyurt Belediyesi'nin düzenlediği Yerel Sosyal Politikalar Çalıştayı’nda, ilçede yapılacak sosyal projeler ve dezavantajlı gruplara yönelik çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Belediye Başkanı Ahmet Özer, yaşlılar, emekliler, engelliler ve kadınları destekleyecek çalışmalar yaptıklarını belirterek, yakın zamanda bir Kadın Emeği Festivali düzenleyeceklerini söyledi.