3 ay önce Gündem

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adıyaman’da halen konut yapım çalışmalarının devam ettiğini belirterek "Yıl sonuna kadar Adıyaman'da 20 bin konutu bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.

3 ay önce Gündem

Osmangazi Belediyesi’nin Şehreküstü Cami tuvaletlerini ücretsiz yapma kararı, ikinci kez yargıya takıldı Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, kamu hizmetlerinin ücretsiz ve erişilebilir olması adına verdikleri mücadelede geri adım atmayacaklarını söyledi

3 ay önce Yurt

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, geçtiğimiz günlerde dolu nedeniyle tarım alanları zarar gören Köprühisar köyünü ziyaret etti. Sarıbal, “Bütün tarım alanlarını, ürünleri kapsayacak genel bir tarım sigortası zorunlu olacak şekilde yapılmalı ve derhal devreye sokulmalı” dedi.

3 ay önce Gündem

İstanbul Barosu Başkanı Filiz Saraç, Anayasa Mahkemesi’nin kararına rağmen 9. Yargı Paketi’ne konulan adli yardım ile ilgili düzenlemenin Anayasa’ya aykırı olduğunu söyledi. Saraç, “İstanbul Barosu, siyasi iktidarın gerek adli yardım fonunu arttırmayarak, fonu adaletsiz bir şekilde yandaş numaralı barolara paylaştıran tavrın karşısında durmaya devam edecektir" dedi.

3 ay önce Yurt

Osmangazi Belediyesi’nin Şehreküstü Camii tuvaletlerini ücretsiz yapma kararı, ikinci kez yargıya takıldı. Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, kamu hizmetlerinin ücretsiz ve erişilebilir olması adına verdikleri mücadelede geri adım atmayacaklarını söyledi.

3 ay önce Spor

Uludağ İçecek Türk A Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl, “Önemli olan Uludağ’ı keşfetmek, doğal güzellikleri görmek Bizim markamız Uludağ” dedi

3 ay önce Magazin

8 yıl önce mutlu bir evlilik yaparak kendini nadasa çeken Asena, şarkıcılık hayalini yepyeni bir formatla gerçekleştirmek için adımını attı

3 ay önce Gündem

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde Antakya Fuat Koku Sitesi'nde ailesini kaybeden Döne Kaya, başlattığı adalet nöbetine Hatay Adliyesi önünde devam etti. Kaya, ''Lütfen, aynı sağduyuda olun. Kaybedilenler sizin anneniz, eşiniz, evladınız olsaydı bu soruşturmalar böyle uzun sürer miydi? 53 bin insan için adalet istiyorum'' dedi.

3 ay önce Bülten

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 14 Temmuz Pazar günü yapılacak Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) nedeniyle otobüs seferlerinde düzenlemeye gitti.

3 ay önce Magazin

Güzel sunucu Nevide Çiçek'in Alaçatı tatilinden paylaştığı fotoğraflar magazin gündemine oturdu