3 ay önce Yaşam

Henüz 19 yaşında hayattan koparılan Ali İsmail Korkmaz'ın düşlerindeki dünyayı hayata geçirmek için ailesi tarafından kurulan ALİKEV, Ali İsmail'i ölümünün 11'inci yılında Hatay ve İstanbul'da andı

3 ay önce Bülten

Yenişehir Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 2024 Yıllı İleri ve Güvenli Sürüş C Lisanlı Eğitmen Yetiştirme Programı’nın pratik ve teorik eğitimlerine destek veriyor. Farklı kentlerden gelen motosikletliler, aldıkları eğitimlerle güvenli sürüş konusunda becerilerini geliştiriyor ve ulusal standartlara uygun şekilde eğitim alarak sertifika almaya hak kazanıyor.

3 ay önce Bülten

İzmir Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı’nda yeni doğumların heyecanı yaşanıyor. Birçok yavrunun hayata gözlerini açtığı parkta ilk kez kakadular familyasından olan papağan ailesi de bir yavru sahibi oldu. Zebra, lemur, emu kuşu, Güney Afrika antilobu, yaban keçisi, ceylan ve alageyikler de yeni doğumlarla ailelerini büyüttü.

3 ay önce Yaşam

Kocasinan Belediyesi, ilçede 65 yaş üstü ihtiyaç sahibi ve engelli olup da yemek yapabilecek durumu olmayan 225 vatandaşın evine günde 4 çeşit sıcak yemek ulaştırıyor Yaptığı örnek çalışmalarıyla büyüklerin de hem gönlünü hem de hayır duasını alan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Başımızın tacı kıymetli büyüklerimiz için ne yapsak azdır Her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi

3 ay önce Yaşam

PTT AŞ tarafından “Sülüngiller” konulu sürekli posta pulları ve ilkgün zarfı 12 Temmuz 2024 tarihinde tedavüle sunuldu

3 ay önce Yaşam

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin yaz etkinlikleri kapsamında Sakarya’nın gençleri, İl Ormanı’nda düzenlenecek “İl Ormanı Gençlik Kampı” programında misafir edilecek Kampta voleybol, halat çekme, dart, langırt turnuvaları, doğa yürüyüşü, dinletiler ve kamp ateşi etkinlikleri yapılacak Etkinliğe başvurular 11-19 Temmuz tarihleri arasında sakarya bel tr üzerinden yapılacak

3 ay önce Bülten

İnsanlık tarihinin en kara lekelerinden Srebrenitsa Soykırımı’nda 29 yıl önce katledilen canlar Buca’da unutulmadı. Buca Belediye Başkanı Görkem Duman , “Bize düşen görev soykırımlar tarihinin merkezi olan Balkanlarda mazlumlara ulaşmak için manevi köprüler inşa etmektir” dedi.

3 ay önce Gündem

Eğitim-Sen’in Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi'nin geri çekilmesine ilişkin TBMM yanında bulunan Milli Egemenlik Parkı’nda başlattığı ''eylem nöbeti'' 10'uncu gününde devam ediyor. Parkta yapılan basın açıklamasında konuşan Eğitim-Sen Genel Başkanı Kemal Irmak, “Bu kanunun geri çekilmesi için elimizden gelen tüm gücümüzle mücadeleye devam edeceğiz.. Halkın yaşadığı sorunlardan haberleri olmayan insanların yasa hakkı olduğunu düşünmüyoruz. Yasa yapılacaksa, öğretmenlerle yapılmalıdır’’ dedi.

3 ay önce Gündem

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde 9 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

3 ay önce Bülten

Manavgat Belediyesi, Mavi Bayrak’a sahip Boğaz Otel Plajı'nda gerekli kriterleri yerine getirerek bayrağın tekrar göndere çekilmesini sağladı.