3 ay önce Magazin

Oyuncu Shelley Duvall, 75 yaşında hayatını kaybetti. Oyuncu, 1977 yapımı “3 Kadın” filmiyle Cannes En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazanmıştı.

3 ay önce Politika

Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasındaki sert tartışmaya CHP'den ilk açıklama geldi.

3 ay önce Gündem

CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, 2023 yılında Cumhurbaşkanına hakaret suçuna ilişkin yapılan yargılamaların istatistiğini sorduğunu, Adalet Bakanlığı'nın ise “istenilen ayrıntıda bilgi bulunmadığı” yanıtını verdiğini belirterek, "Bakanlık bu verileri gizlemek için istatistikleri her suç için ayrı ayrı açıklamak yerine bu verileri gizliyor" dedi.

3 ay önce Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, cari açığın mayıs ayında 25,2 milyar dolarla, 2022 Haziran ayından sonraki en düşük seviyeye gerilediğini söyledi.

3 ay önce Eğitim

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, İşletme ve İktisat bölümlerinde lisans eğitimlerini tamamlayan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi

3 ay önce Dış

NATO Liderler Zirvesi’nin ardından basın toplantısı düzenleyen Genel Sekreter Stoltenberg, Ukrayna’nın NATO üyeliğinin “geri dönülemez bir süreç” olduğunu söyledi. Stoltenberg, Rusya’yı desteklemekle suçladığı Çin’in “büyük bir askeri yığınak yaptığı ve yeni modern füzelere, nükleer silahlara büyük yatırımları olduğunu” ileri sürdü.

3 ay önce Siyaset

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, dolu yağışından etkilenen Yenişehir’in Köprühisar, Terziler ve Çelebi mahallelerindeki çiftçilerin durumunu Büyükşehir Belediye Meclisi’ne taşıdı Çiftçiler için destek isteyen Ercan Özel’e yanıt veren Başkan Bozbey, Yenişehirli çiftçilerin yanında olacağını söyledi

3 ay önce Gündem

cHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Öğretmenlik Mesleği Kanunu Telkifi'ne tepki göstererek; "CHP’nin hiçbir milletvekili, hukukun üstünlüğüne ve demokrasiye inanan hiçbir milletvekili de gericiliği, çağ dışılığı barındıran bu kanun teklifinize evet oyu vermeyecektir" dedi.

3 ay önce Bülten

Marmaraereğlisi Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile ilçedeki sahilde düzenlenen Gün Batımı Konseri'nde Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, geçmişin sevilen şarkılılarını seslendirerek katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

3 ay önce Bülten

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, seçim vaatlerinden biri olan, Güzelbahçe’deki Payamlı, Küçükkaya ve Çamlı köylülerine verdiği salça ile üzüm sıkma makinası sözünü tuttu, makinaları köylülere teslim etti. Başkan Günay, “Bir sözümüzü daha yerine getirmenin gururunu yaşıyorum” dedi.