3 ay önce Yaşam

Sağlık ve sosyal yardım hizmetlerini aralıksız sürdüren Beylikdüzü Belediyesi’nin hastaneye gidemeyecek hasta vatandaşlara yönelik sunduğu evde fizik tedavi hizmetiyle hastalar evlerinde tedavi alarak sağlıklarına kavuşma imkânı buluyor İlçede yaşayan komşularının daha iyi bir sağlık hizmeti alması için tüm imkânların seferber edildiğini ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Hiçbir komşumuzun yalnız kalmasına müsaade etmeyeceğiz Bir telefon kadar yanlarında olmaya devam ederek hizmetlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu

3 ay önce Bülten

Torbalı Belediyesi, Hayvan Arama Kurtarma Derneği ile işbirliği protokolü imzaladı. İmzalanan protokol kapsamında yaşanacak afetlerde, kurtarılacak hayvanların tedavisi, geçici bakımı, sahiplerinin bulunması ya da yeniden sahiplendirilmesi konusunda iş birliği yapılacak.

3 ay önce Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) Meclisi'nde, Türkan Saylan’ın ismi yaşadığı evin sokağına verildi. AK Parti Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş, "Yarın mecliste çoğunluğu aldığımızda ismi değiştireceğiz” dedi. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ise Gökkuş'un sözlerine, "Millet ne derse onu yapıyoruz. 31 Mart’ta millet kararını verdi” yanıtını verdi.

3 ay önce Gündem

İstanbul Aile Hekimleri Derneği (İSTAHED) Başkanı Dr. Esin Ayfer Çulha Dildök, "Son zamanlarda yaşanan olumsuz ekonomik gelişmelerden aile sağlığı merkezlerini etkilemeye devam ediyor. Şu anda artan fahiş kiralarla karşı karşıya kalan aile hekimleri; devletin kirayı ödememiz için verdiği cari ödeneğin enflasyon karşısında eriyip gitmesiyle aile sağlık merkezlerini kapatmaya, taşımaya ve merdiven altı mekanlarda hizmet vermeye zorlanıyorlar. Çare arka arkaya kapanan aile sağlık merkezlerinden sonra mı üretilecek?" dedi.

3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Washington’da gerçekleşen NATO Zirvesi’nde alınan kararlar hakkında, "Zirve Bildirisi’nde olmasa da bu dokümanlarda bekamızı tehdit eden YPG terör örgütünün yer aldığını umut ediyoruz. Halen doğrudan teröristlerle mücadele eden tek NATO devletinin Türkiye olduğunu da unutmamak lazım" dedi.

3 ay önce Bülten

Keçiören Belediyesi, Srebrenitsa katliamın 29'uncu yılında, yaşamını yitirenleri, düzenlediği törenle andı. Belediye Başkanı Mesut Özarslan, “Bir daha böylesi acıların yaşanmaması için kararlılığımızı göstermek zorundayız” dedi.

3 ay önce Gündem

‘Akıllı Şehir’ çalışmaları kapsamında sektör temsilcileri ile buluşan Başkan Büyükkılıç, “Kayseri’mizi Smart City mantığı içerisinde akıllı şehir bağlamında ön plana çıkarma yönünde gayretlerimizi sürdüreceğiz” dedi

3 ay önce Gündem

İlçenin birçok mahallesinde sokak sağlıklaştırması ve yol rehabilitasyon çalışmaları yapan Melikgazi Belediyesi, Germir Mahallesi’nde çalışmalarına devam ediyor

3 ay önce Gündem

Uzunköprü Belediye Başkanlığı Büyük Uzunköprü Çalıştayı düzenleme çalışmalarını sürdürüyor

3 ay önce Bülten

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, 16 Temmuz 2024 Salı günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek tanıtım töreni ile 31 Mart Yerel Seçimleri'nden sonraki ilk 100 günde hayata geçirdikleri projeleri anlatacak.