3 ay önce Gündem
3 ay önce Gündem

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "Türk Lirası’nın satın alma gücü ne kadar düştüyse Türkiye Cumhuriyeti pasaportunun vize alım gücü de o kadar düştü...Şimdiye kadar hiçbir hükümet Türk pasaportunun değerini AKP hükümetleri kadar düşürmemişti. Şimdiye kadar hiçbir hükümet dünya kamuoyu nezdinde ülkenin imajını bu kadar sarsmamıştı. AKP hükümetinin artık halk nezdinde vizesi dolmuştur” dedi.

3 ay önce Gündem

TÜİK verilerine göre, mayıs ayında tavuk eti üretimi 216 bin 453 ton, tavuk yumurtası üretimi 1 milyar 761 milyon 686 bin adet oldu.

3 ay önce Ekonomi

Akbanklıların tam zamanlı olarak girişim fikirleri üzerinde çalışabilmelerine olanak sağlayan Akbank+ programının ikinci dönemi tamamlandı

3 ay önce Gündem

TÜİK verilerine göre, ticari süt işletmeleri tarafından toplanan inek sütü miktarı, Mayıs ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 7,4 arttı.

3 ay önce Yaşam

Uzmanlar gıda boyaları, koruyucular ve suni tatlandırıcılara dikkat çekiyor! Katkı maddeleri çocukları saldırgan yapıyor!

3 ay önce Gündem

Ege Üniversitesi Öğrenci köyü olarak da bilinen Ege Üniversitesi Öğrenci Yurdu fiyatlarına dev zam geldi.

3 ay önce Yaşam

İzmir’de spor dünyasının ve spor medyasının değerli isimleri, TSYD Bilyoner Urla Spor Tesisi açılışında buluştu

3 ay önce Gündem

Büyükşehir Belediye meclisi, Temmuz ayı toplantısı için bir araya geldi

3 ay önce Dünya

G7 ülkelerinin dışişleri bakanları, İsrail'in aşırı sağcı Maliye Bakanı Bezalel Smotrich'in Batı Şeria'da 5 yasa dışı yerleşim yerinin yasallaştırılacağı duyurusunu kınayarak, İsrail hükümetini bu kararı geri almaya çağırdıklarını bildirdi.