3 ay önce Gündem
3 ay önce Gündem

TBMM Adalet Komisyonunda, kamuoyunda "9 Yargı Paketi" olarak bilinen Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine başlandı

3 ay önce Spor

TFF Başkan adaylığından vazgeçen Servet Yardımcı, UEFA İcra Kurulu Üyeliği ve UEFA Avrupa Ulusal Federasyonlar Komitesi Başkanlığı görevlerinden de çekildiğini açıkladı.

3 ay önce Yurt

AK Partili Aydın Pehlivan'ın Belediye Başkanı olduğu Menemen Belediyesi'nde işten çıkarılan belediye emekçileri, eylemlerinin 45 gündür sürdürüyor. İşlerini geri isteyen belediye emekçileri, bugün Başkan Pehlivan'ı ıslıklarla protesto etti.

3 ay önce Gündem

Temmuz ayına girmemizle birlikte 2024’ün ilk yarısını sonlandırmış bulunmaktayız

3 ay önce Bülten

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, vatandaş ve esnafı ziyaret ederek, onların taleplerini ve isteklerini dinledi.

3 ay önce Yurt

Rize'nin Pazar ilçesinde 6 yıl önce meydana gelen heyelan dolayısıyla imamların kaldığı lojmana ''oturulmaz'' kararı verildi. Kararın ardından imam ataması yapılmayan Irmak köyü sakinleri duruma tepki gösterdi. Köy sakinleri 6 yıldır vakit, cuma ve bayram namazlarını cemaatle kılamadıklarını, köyde vefat eden biri olduğu takdirde ise defin işlemlerini bile kendilerinin gerçekleştirildiklerini söylediler.

3 ay önce Dünya

Newsweek dergisinin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'de terör örgütlerinin varlığı ve istikrarsızlığa karşı NATO'dan yeterli desteği alıp alınmadığına ilişkin soruya, "Günü geldiğinde, Suriyeli misafirlerimiz savaşı geride bırakarak ülkelerine gönüllü olarak döneceklerdir Bizler de bu amaçla gayretlerimizi artıracağız" yanıtını verdi

3 ay önce Dış

Çin, NATO Liderler Zirvesi Sonuç Bildirgesi'ne tepki gösterdi. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lin Jian, Çin’i Rusya’nın Ukrayna’ya savaşını “kolaylaştırmakla” suçlayan NATO bildirgesini “önyargılı, iftira dolu ve provokasyon” olarak niteledi. Çin'in AB misyonu ise, NATO’ya; “sözde Çin tehdidini köpürtmeyi bırakma ve savaşın temel nedenlerine eğilme” çağrısı yaptı.

3 ay önce Gündem

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında "AKP ilçe teşkilatlarında hazırlanan listelerden oluşturdukları öğretmenleri atama derdindeler. İdeolojik saplantılarıyla devam ediyorlar ve kadrolaşmak için de öğretmelerimizin hayalleriyle oynamaya devam ediyorlar" dedi.