3 ay önce Bülten

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tıbbi Aromatik Bitkiler ve Yerel Tohum Merkezi’ndeki Distilasyon Tesisi ile bugüne kadar 12 çeşit tıbbi-aromatik bitkiden piyasa değeri yaklaşık 3 milyon TL olan 773 litre uçucu yağ ve 48.7 ton bitki hidrosolü elde etti. 

3 ay önce Yurt

SMA hastası 3 aylık Masal bebeğin yardım kampanyasında yüzde 23’lük dilime girildi. Masal’ın annesi Demet Ağtaş, “Zamanla yarışıyoruz. Bir saniye sonra bile ne olacağını bilemiyoruz” diyerek, vatandaşları yardım kampanyasına destek olmaya çağırdı

3 ay önce Yaşam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8 yılında yine önemli ve anlamlı bir program düzenleyecek ‘’Fedakârlıkla Direnen Milletin Zaferi’’, 15 Temmuz destanını yeni kuşaklara anlatacak ve ulusal hafızanın tarihsel sürekliliğine hizmet edecek Özel programda “Vatana Can Verenler” rahmet ve minnetle anılacak

3 ay önce Gündem

Gelir İdaresi Başkanlığı, 2024 yılına ilişkin gelir uzmanlığı karşılıklı yer değiştirme taleplerinin kesin olmayan sonuçları açıkladı

3 ay önce Spor

Nilüfer Belediyespor Kulübü, sağlık sponsoru Medicana Bursa Hastanesi ile olan anlaşmasını üç yıl daha uzattı

3 ay önce Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, iş arayanlara ulaşım kolaylığı sağlama vaadi İBB Meclisi gündemine alındı. Meclisin teklifi kabul etmesi durumunda, İBB Bölgesel İstihdam Ofislerine iş başvurusunda bulunanlara, üç ay süreyle iş görüşmelerine gidip gelirken günde dört seferlik ücretsiz toplu ulaşım imkanı sağlanacak.

3 ay önce Bülten

Tepebaşı Belediyesi'nin 2023-2024 eğitim öğretim yılında hizmete açtığı Muazzez İlmiye Çığ Kız Öğrenci Misafirhanesi'nin yeni dönem kayıtları, Eylül'de başlayacak.

3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer, AK Parti'nin 9’uncu Yargı Paketi ile kadınların kazanılmış haklarına darbe vuran soyadı düzenlemesi yönelik eleştirilerini dile getirdi. Taşcıer, “İktidar getirdiği teklifle Anayasayı ihlal ediyor. Hukuku arkadan dolanıyor. Kadınları birey olarak görmeyen AKP aklımızla alay ediyor. Hukukta son çare prensibini söz konusu kadın kimliği, özgürlüğü ve hakları üzerinden bir dayatma aracı kullanıyor. Anayasaya açıkça aykırı bu düzenlemeyi kadınların mücadelesi tarihin çöplüğüne gönderecektir” dedi.

3 ay önce Bülten

Çekmeköy Belediyesi’nin çeşitli spor dallarında 2 bin öğrenciye eğitim vereceği yaz spor okullarının açılış töreni, Sıddık Eraslan Spor ve Sosyal Tesisleri’nde öğrenciler ve ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti. 

3 ay önce Ekonomi

Aylık bazda yüzde 0,8 yükselen toplam ciro, yıllık bazda ise yüzde 66,8 artış gerçekleşti