3 ay önce Gündem

Eğitimci Birsen Bayar, CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. Bayar, "Ekibimizle birlikte Kadın Kolları Genel Başkanlığına aday olurken tamamen CHP tabanının oluşturan kadınların, sesini seslendirmeyi ve harekete geçirmeyi düşünmekteyiz. Biz ancak gücümüzü örgütten ve örgütçülerden alacağız. Bizimle birlikte yarışan diğer kadın adaylara da başarılar diliyoruz. Ancak başarı, samimi şekilde, örgütlü şekilde çalışan emekçi kadınların olmalıdır" dedi.

3 ay önce Bülten

Çankaya Belediyesi, daha temiz ve sağlıklı bir kent için konteyner, yol, pazar yeri yıkamanın yanı sıra her gün yüz binlerce insanı ağırlayan Başkent’in sembol caddelerinde de detaylı temizlik çalışması yapıyor.

3 ay önce Bülten

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, Şemikler Mahallesi’nde düzenlenen “Sokak Senin” buluşmasına katıldı. Mahalle sakinlerinin eğlencesine ortak olan Ünsal, “Sevgi, neşe ve coşkuyla yüreklerimizi ısıtmaya, el ele verip yaşamı güzelleştirmeye devam edeceğiz” dedi. 

3 ay önce Yaşam

Sakarya Büyükşehir Belediyesi SGM’de yaz kursunda yüzme aktivitesi başlatarak ‘engelsiz yüreklerin’ yüzünde gülümseme oldu

3 ay önce Dış

NATO, Ürdün’ün başkentinde ilk kez bir irtibat ofisi açacağını duyurdu. Liderler Zirvesi’nden çıkan karar, “derin stratejik ortaklıkta önemli bir kilometre taşı” olarak tanımlandı.

3 ay önce Gündem

Bursa'nın Yıldırım ilçesine, Sağlık Bakanlığı ve Yıldırım Belediyesi tarafından hayırsever Çetin Topal’ın katkılarıyla ‘Karaağaç Medine Topal Aile Sağlığı Merkezi’ açıldı

3 ay önce Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Srebrenitsa Soykırımı, insanlık tarihinin kara lekesi olarak hafızalarımızda yerini koruyor. 'Ne yaparsanız yapın, soykırımı unutmayın' şuuruyla ülkemizde her yıl 11 Temmuz’u 'Srebrenitsa Soykırımını Uluslararası Düşünme ve Anma Günü' olarak yâd edeceğiz" dedi.

3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, süt ve süt üreticisinin sorunlarına dikkati çekerek, "Buradan Tarım ve Orman Bakanı'nı ve Et ve Süt Kurumu'nu uyarıyoruz. Facia olmadan lütfen el atın. Biliyoruz, dünya piyasasında süt tozuna devlet desteği verilmesi yasak ve cezai işlemleri var. Bunu şöyle yapabilirler, Et ve Süt Kurumu süt alıp süt tozuna çevirip onun üzerinden ihracatını yapabilir, piyasayı rahatlatabilir. Biz uyarıyoruz. Lütfen konuya el atın. Yoksa Türkiye'de, ülkemizde çiftçi çok zor durumda, zor şartlar altında kalacak. İneklerini kesime gönderecek. Sonra da süt bulmakta zorlanacak. Bunun önleminin alınması gerekir" dedi.

3 ay önce Gündem

Pınarbaşı Mahallesinde surların içinde bulunan evler yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor

3 ay önce Gündem

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyi dahil yürütülen operasyonlarda son bir haftada 28 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Öte yandan MSB kaynakları, Pençe Kilit Harekatı'nda gelinen son duruma ilişkin, “Pençe Kilit Harekatımız planlandığı şekilde ve başarıyla devam etmektedir. Kilit kapanmaktadır. Terör örgütü kendini bekleyen sondan kaçamayacaktır" değerlendirmesini yaptı.