3 ay önce Gündem

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 51 kişinin ölümüne neden olan Gaziantep'in Nizip ilçesindeki Furkan Apartmanı'nın 19 Temmuz'da görülecek duruşmasında karar beklenirken, acılı aileler TBMM'den "adalet" çağrısında bulundu. Milletvekillerinin düzenlediği basın toplantısına katılan, depremde çöken Furkan Apartmanı'nda oğlunu kaybeden Seçkin Şahin, "Sadece kendi çocuğum ve komşularım için değil depremde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımız için adalet istiyorum" dedi. Kızlarını ve eşini kaybeden Özlem Taşdemir de "Bu, yaşadığımız afet değil, cinayettir. Adaletin sağlanmasını istiyoruz. Kimler suçluysa onlar cezasını çeksin istiyoruz" ifadelerini kullandı. CHP'li Nermin Yıldırım Kara, 19 Temmuz'daki Furkan Apartmanı davasını heyet olarak takip edeceklerini söyledi.

3 ay önce Gündem

Bursa'da öğle saatlerinde meydana gelen sağanak yağış sürücülere zor anlar yaşattı

3 ay önce Bülten

Bayraklı Belediyesi, Kentsel Dönüşüm Ofisleri'ni hizmete açtı. Açılış töreninde Belediye Başkanı İrfan Önal, "Bayraklı'nın daha modern bir kent olması için üzerimize düşeni yapacağız" dedi.

3 ay önce Bülten

Hopa Belediye Başkanı Utku Cihan, Belediye Başkanları Sözleşmesi’ni (Covenant of Mayors) imzaladı. Sözleşme ile Hopa Belediyesi’nin iklim değişikliği ile mücadelede taahhütlerini güçlendirmesi amaçlanıyor.

3 ay önce Dış

ABD'nin ev sahipliğinde düzenlenen, NATO’nun 75. yıl zirvesi sonuç bildirgesindeki sert mesajlar dünyanın gündeminde. Bildirge, Rus basınında ABD’nin hegemonyasını devam ettirme çabası olarak yorumlanırken, Çin basınında NATO’nun Çin’e yönelik suçlamaların yersiz olduğu yorumları yapıldı. Ukrayna medyası NATO’nun Ukrayna’ya taahhüt ettiği yardımları başlığa taşırken, Avrupa medyasında sonuç bildirgesi savaş öncesi hazırlığın ilanı olarak görüldü. Bazı haberlerde, yaklaşan ABD seçimleri ile ilişkilendirilen sert mesajlar, 'Donald Trump’ın başkanlığa seçilmesi durumunda gerilimin sönümleneceği' yorumları ile yer aldı.

3 ay önce Bülten

Efes Selçuk Belediyesi, geçen yıllarda depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkımı gerçekleşen eski Karakol binasının bulunduğu alanı, otoparka dönüştürüyor.

3 ay önce Bülten

Ataşehir Belediyesi, çocukların yaz tatilini dolu dolu geçirebilmeleri için özel bir program hazırladı. Bu kapsamda ücretsiz spor okulları, sanat atölyeleri, parklarda çocuk sinema günleri ve yüzme kursu gibi eğitici ve öğretici etkinlikler düzenlenecek.

3 ay önce Eğitim

Üsküdar Üniversitesi, 2023-2024 Akademik Yılı mezuniyet töreniyle 11’inci dönem mezunlarını uğurladı Diplomalarını alarak mezuniyet sevinci yaşayan mezunlar, heyecan ve gururu bir arada yaşadı

3 ay önce Bülten

Hopa Belediyesi'nin düzenlediği 25. Plaj Voleybolu Turnuvası, 11 Temmuz Perşembe günü (bugün) başlıyor. Turnuva, Hopa Festival Alanı’nda yapılacak.

3 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gazze'deki barbarlığın sorumluları da aynı Srebrenitsa'da olduğu gibi uluslararası hukuk önünde er ya da geç hesap verecektir Türkiye olarak adaletin tecellisi ve katliamın faillerinin hesap vermesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz " dedi