3 ay önce Gündem

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği (İSİG) Meclisi, 2024 yılının ilk 6ı ayında meydana gelen ''iş cinayetleri'' raporunu yayımladı. İSİG raporuna göre, 2024 yılının ilk altı ayında en az 878 işçi hayatını kaybetti.

3 ay önce Dış

NATO’nun revize edilmiş yapay zeka stratejisinde dezenformasyon ve toplumsal cinsiyete dayalı şiddet “endişe verici konular” olarak tanımlandı. Liderler Zirvesi'nin sonuç bildirgesinde de "Çin'in dezenformasyon da dahil kötü niyetli siber faaliyetlerinin devam ettiği" vurgusu yer aldı.

3 ay önce Bülten

Srebrenitsa Katliamı’nda hayatını kaybedenler Bornova’da anıldı. Törende Aliya İzzetbegoviç’in “Unutulan soykırımlar tekrarlanır” sözünü hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, “Unutmayacak, unutturmayacağız” dedi.

3 ay önce Ekonomi

CW Enerji, 2023 Yılı Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi Hem yüz yüze hem de online olarak katılımın olduğu genel kurulda, katılımcılarla 2023 yılı faaliyet raporu paylaşılırken, firmanın gelecek hedefleri görüşüldü

3 ay önce Gündem

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yapılacak yerleştirmelerle ilgili tercih başvurularını almaya başladı. Adaylar, tercihlerini bugünden itibaren 18 Temmuz'a kadar yapabilecek.

3 ay önce Gündem

Sanatın toplum üstündeki etkisini önemseyen ve buna ilişkin projelerde yer alan Tülay Çağlar Kadı , kendisine gelen olumlu tepkilerden oldukça memnun olduğunu belirtti

3 ay önce Bülten

Adana Büyükşehir Belediyesi, ikinci 5 yıllık hizmet sürecini gençlerle planlamak için 'Gençliğin Yüzleri Adana Gençlik Stratejisi Atölyesi' çalışması gerçekleştirdi.

3 ay önce Magazin

Kariyerinde yürüdüğü eşsiz yolu, karakteristik sesi ve imajıyla öne çıkan Sharon Kovacs, Black Label Events'in katkılarıyla Türkiye turnesine hazırlanıyor 17 Aralık’ta İzmir, 18 Aralık’ta Ankara ve 20 Aralık’ta İstanbul’da sahne alacak olan Kovacs, hayranlarına muhteşem bir müzikal deneyim sunacak

3 ay önce Gündem

Türkiye'nin önde gelen deprem bilimcilerinden, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi eski Müdürü Doç. Dr. Doğan Kalafat yaşamını yitirdi.

3 ay önce Bülten

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Eğriçam Mahallesi’nde yapılacak kent kütüphanesi projesinin temel kazısı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Özyiğit, projenin aynı zamanda çocuklar için özel olarak tasarlanmış bir kütüphane, oyuncak müzesi ve kafeteryayı da içinde barındıracağını söyledi.