3 ay önce Gündem

İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşat Zorlu, Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi'nin mülakat uygulamasını Milli Eğitim Akademisi adı altında kurumsallaşmasını sağlayacağını söyledi.

3 ay önce Gündem

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir’deki çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, iş insanları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve vatandaşları konuk etti

3 ay önce Bülten

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, ilçedeki dernek temsilcileriyle bir araya geldi. Kent Konseyi bünyesinde kurulacak mahalle meclisleri ile ilçeyi birlikte yöneteceklerini kaydeden Başkan Balaban, “Tek bir sevdamız var, o da Yunusemre” dedi.

3 ay önce Bülten

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin susuzluk nedeniyle tarım yapılamayan ve göç veren Korkuteli’nin Beğiş Susuzu Mahallesi’nde hayata geçirdiği arıtma suyuyla tarımsal sulama projesi tamamlandı. Korkuteli Atıksu Arıtma Tesisi’nden deşarj edilen A sınıfı arıtma suyunun tarımda kullanılmasıyla Beğiş Ovası’ndaki 2 bin dekar arazi ilk kez suya kavuştu.  

3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Yakın tarihin en vahşi katliamlarından Srebrenitsa'da 29 yıl önce yaşamını yitiren 8 bin 372 masum sivili anıyor, katliamı gerçekleştirenleri lanetliyorum. Benzer acılar başka coğrafyalarda yaşanmasın diye Srebrenitsa'yı unutmayacağız, unutturmayacağız" dedi.

3 ay önce Yurt

Antalya’da ihalesi mahkemece iptal edilen Bambus plajını halka açmak için çalışmalarını sürdüren Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde bulunan siyasi partilerin il başkanlarını aradı. Uysal süreci paylaştı, il başkanlarını Bambus’a sahip çıkmaya davet etti. 

3 ay önce Bülten

 Esenyurt Belediyesi, vatandaşlardan gelen yoğun talepler üzerine Selahattin Eyyubi Mahallesi'ndeki çöp toplama alanını tamamen temizledi.

3 ay önce Ekonomi

İstanbul Ticaret Odası üyeliğinin yanı sıra İhracatçılar Birliği üyesi olan Tahsin Çağlar Sanayi Odası Birliğine de üyedir İş hayatına klima sektöründe üretimler yaparak atılan iş insanı Tahsin Çağlar ilerleyen yıllarda tekstil ve konfeksiyon alanında dünya markalarına üretimler yapan üretim tesisi ve markasını kardeşleri ile kurmuştur

3 ay önce Dünya

NATO Sonuç Bildirgesi'nde, 2025'te Hollanda'da gerçekleşecek zirvenin ardından bir sonraki zirvenin Türkiye'de yapılacağı duyuruldu.

3 ay önce Bülten

Buca Metrosu çalışmaları nedeniyle eski Şirinyer Sahası’na taşınan Şirinyer Pazar Yeri, 14 Temmuz Pazar günü itibarıyla yeniden kuruluyor. Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, kura çekimine hassasiyetle katılan pazar esnafına teşekkür etti.