3 ay önce Gündem

Meteoroloji, Kocaeli, Yalova ve Sakarya çevrelerinde bugün 10.00-15.00 saatleri arasında kuvvetli yerel yağış beklendiğini bildirdi.

3 ay önce Bülten

Boğaziçi Üniversitesi, Londra merkezli yükseköğretim derecelendirme kuruluşu Quacquarelli Symond'ın (QS) Avrupa’nın En İyi Üniversiteleri Sıralaması 2025'te 34 sıra yükselerek, bölgesel sıralamada “en fazla ilerleme gösteren” yükseköğretim kurumu oldu. 

3 ay önce Magazin

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz, Hafsanur Sancaktutan'ın son fotoğrafını beğendi ve dedikodulara sebep oldu.

3 ay önce Bülten

Silifke Belediyesi, ilçede ve ilçenin kırsal mahallelerinde yol yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

3 ay önce Ekonomi

Milyonlarca emekli, en düşük emekli maaşına yapılacak düzenlemenin detaylarını merakla bekliyor. Hükümet, en düşük emekli maaşının artırılması için çalışmalarını sürdürüyor. Peki, ne kadar zam yapılacak? Tüm emeklilere seyyanen zam yapılacak mı?

3 ay önce Bülten

Esenyurt Belediyesi, ilçede yaşayan özel çocukları düzenlediği bireysel eğitim programıyla hayata hazırlıyor. Bu kapsamda Belediye, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu (DEHB) tanısı konulan 6 yaşındaki Muhammet'e de verdiği eğitimlerle destek oldu.

3 ay önce Gündem

 Bursa Büyükşehir Belediyesi, yüksek kalite göstergesi olan ‘Mavi Bayrak’a sahip olan İznik İnciraltı Halk Plajı ve Karacabey Kurşunlu Halk Plajı’nda gerekli kriterleri yerine getirerek bayrağın tekrar göndere çekilmesini sağladı

3 ay önce Bülten

Lüleburgaz Belediyesi, 'Yetkin Gençlerin İşgücüne Katılımı Projesi'nin kapanış ve basın toplantısına ev sahipliği yaptı.

3 ay önce Yurt

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız’a yaşadıkları sorunları anlatan Arifegazi Köyü’nden İbrahim Çakal, "Mazotu pahalı, gübresi pahalı. Günlük diyor '45 bin varil petrol çıkıyor' diyor. De ki 'çiftçiye mazot bedava, gübre bedava' de eksinler. Onları diyemezler vallahi diyemezler" dedi.

3 ay önce Ekonomi

TÜİK, ticaret satış hacminin yıllık yüzde 3,8 azaldığını, perakende satış hacminin yıllık yüzde 5,8 arttığını açıkladı.