3 ay önce Gündem

İçişleri Bakanlığı, İzmir merkezli 24 ilde düzenlenen 'Define-1' operasyonlarında, kaçak kazılarla elde edilen Türkiye'ye ait tarihi eserleri yurt dışındaki müzayede evlerine satan organize suç örgütü üyesi 47 şüpheli yakalandığını duyurdu

3 ay önce Spor

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde kampa giren Samsunspor ve Konyaspor takımlarını ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, Erciyes’in hem kış hem de yaz mevsiminde hizmet vermesi için gayret ettiklerini belirtti Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa bu merkezi gördükten sonra yurtdışına gitmenin anlamı olmadığını vurgularken, Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı da burada şartların olağanüstü olduğunu belirtti

3 ay önce Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yaptığı son değerlendirmelere göre, bugün İstanbul ve Ankara'nın da aralarında olduğu altı ilde yerel kuvvetli yağış bekleniyor.

3 ay önce Bülten

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, ekonomik krizin vatandaşlar üzerindeki olumsuz etkisinin hafifletilmesi için Aydın'daki Cumhuriyet Halk Partili (CHP) belediye başkanlarının ortaklaşa hazırladığı taahhütnameyi imzaladı. Sosyal belediyecilikten asla taviz vermeyeceklerini belirten Başkan Ömer Günel, "Her zaman hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

3 ay önce Bülten

Antalya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başpehlivanı Yusuf Can Zeybek'in 663’üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Başpehlivanlığı kazanması, kentte coşkuyla karşılandı. Altın kemeri bir kez daha kazanan Başpehlivan Yusuf Can Zeybek, Döşemealtı’ndan başlayan konvoyla şehir turu atarak, halkı selamladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Altyapılardan yeni Yusuf Can Zeybekler çıkarmak için güreşe olan desteğimiz sürecek” dedi.

3 ay önce Bülten

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Yeni Mahalle 7052. Sokak ve çevresinde asfalt imalatı yapılacak bölgede ve Cumhuriyet Mahallesi Tandoğan Sokak'ta yol iyileştirme ve asfaltlama çalışmaları yapılacak bölgede incelemelerde bulundu. 

3 ay önce Ekonomi

Türkiye’nin geleneksel ihracatçı sektörlerinden kuru meyve sektöründe ihracat 2024 yılının ilk yarısında miktar bazında 227 bin tondan, 200 bin tona gerilerken, döviz getirisi yüzde 15’lik artışla 722 milyon dolardan 829 milyon dolara yükseldi

3 ay önce Gündem

TBMM Genel Kurulunda, Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'nin birinci bölümünde yer alan ilk 6 maddesi kabul edildi

3 ay önce Ankahaber gündem

ANKA Haber Ajansı 11 Temmuz Perşembe gündemi

3 ay önce Gündem

İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki saat 13.00'e kadarki uçuşlarda yüzde 10 azaltma kararı alındığı bildirildi.