3 ay önce Gündem

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Özvar, devlet üniversitelerindeki ikinci öğretim programlarının tamamının kapatıldığını duyurdu.

3 ay önce Gündem

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde bulunan bazı mahallelerdeki boş arsalar, uyuşturucu bağımlılarının meskeni oldu

3 ay önce Gündem

 İktisatçı Prof. Dr. Aziz Konukman, TÜİK Başkanı Erhan Çetinkaya’nın ‘şirket karlarının enflasyonu yukarıya taşıyan bir etkiye sahip olduğu’ sözlerine ilişkin “Maliye Bakanıyla arasında çok ciddi bir tartışmaya neden olacak bir tespit. Çünkü Maliye Bakanı ısrarla ‘ücretleri enflasyonun gerekçesi’ olarak gösteriyor. Meğerse kar itişli bir enflasyon var. O zaman niye asgari ücrete sıfır zam yaptınız? Niye memurlara, SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine refah payı vermediniz?” dedi. ''Siz enflasyonu düşük açıklayınca enflasyon farkı az oluyor. Hem işçi emeklilerinin cebinden para alıyorsunuz hem de memur ve memur emeklilerinin cebinden para alıyorsunuz'' diyen Konukman, ''Bu gerçekten kabul edilecek bir durum değil. Yunanistan TÜİK’inin başkanı hapis cezası aldı. Artık darısı bizim başımıza diyelim'' ifadesini kullandı.

3 ay önce Gündem

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından yapılan şikayet üzerine İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek 'şüpheli' sıfatıyla ifade verdi.

3 ay önce Gündem

Bursa’nın en eski mezarlıklarından biri olan Pınarbaşı Mezarlığındaki bazı mezarların zarar gördüğü kameralara yansıdı

3 ay önce Gündem
3 ay önce Yaşam

Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Pınarbaşı Mahallesinin merkezinde bulunan Pınarbaşı Parkı, yaz aylarında vatandaşların uğrak noktası oluyor

3 ay önce Gündem

Enez’e bağlı 4 köyde 10 türbinlik Umurbey RES ve EDT projesi için ÇED süreci başlatıldı Projenin ÇED başvuru dosyasında, tarımsal alanların proje sahasının yüzde 47,49’luk alanını, orman ve yarı doğal alanların ise yüzde 50,60’lık alanını kapladığı açıklandı

3 ay önce Gündem

Dün akşam katıldığı canlı yayında konuklardan Şaban Sevinç'in sözlerine sinirlenerek "Hadsizsin" diyerek yayını terk eden Buket Aydın sessizliğini bozdu. Sevinç'in kendisinden dilediği özrü kabul etmeyen Aydın "Sürekli sesini yükseltip küçümser tavırla konuştu. Siyasi arenada laf yarıştıramadığı için bel altı vurdu" dedi.

3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da, Büyükelçi Sadık Babür Girgin ile görüştü.