3 ay önce Gündem

TİP Sözcüsü Sera Kadıgil ve Avukat Özgür Urfa, Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Basri Bağcı ile Can Atalay'ın durumuyla ilgili görüştü. Kadıgil, “Hatay halkının seçilmiş Milletvekilini serbest bırakın. Kararın hemen hemen hazır olduğu en yakın zamanda da yayınlanacağı yönünde bize temin ettiler. Umut ediyoruz ki siyasi sebeplerden kaynaklı, hukukçuların üzerinde daha fazla baskı olmaz ve hukukçular, üzerlerine düşen görevi Anayasayla kendilerine tanımlanmış görevi, siyasi baskılardan arınmış bir şekilde yerine getirebilirler. O yüzden artık hani bugün değilse yarın, Can Atalay hakkındaki kararın gerekçesini beklediğimizi söylemek yanlış olmaz” dedi.

3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da, Bosna Hersek Türk Temsil Heyet Başkanlığını ziyaret etti.

3 ay önce Yaşam
3 ay önce Gündem
3 ay önce Gündem

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 4 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

3 ay önce Sağlık

Uzmanlar, sıcak havaların artmasıyla birlikte migren ağrısı çeken hastalara uyarılarda bulundu. Yapılan uyarıda, “Migren ağrısı çeken hastaların yaz aylarında mutlaka şapka takmalarını, güneş gözlüğü kullanmalarını, güneş tepedeyken yürüyüş yapmamalarını öneriyoruz." denildi.

3 ay önce Gündem

Tuzla Belediye Başkanı Ali Eren Bingöl, Aydın Mahallesi'nde ikincisi düzenlenen Mahalle Buluşmaları'nda bölgedeki yoğun TOKİ yapılaşmasına dikkat çekti. Başkan Bingöl, “TOKİ bina yapıyor ama altyapı eksik. İnşaat kamyonları kaçak rotadan gidiyor. Tespit edip engelliyoruz. Ayrıca, Hacetdere ormanından özel firmaya protokolle arazi vermişler, tek tek geri alacağız” dedi.

3 ay önce Gündem

Dünyanın ilk çarşılı köprüsü olan Irgandı Köprüsü, Bursa’nın sanat çevrelerini buluşturmaya devam ediyor

3 ay önce Ekonomi

Yaz sezonunun ortalarına gelmemiz ile birlikte, soğuk içeceklerin vazgeçilmez aromaları arasında yer alan ahududu ve böğürtlen pazarın tezgahına giriş yaptı

3 ay önce Gündem

Ayvalık Altınova İçme Suyu Terfi Hattı’nın temelini düzenlenen törenle atıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, “Balıkesirimizin altyapısını güçlendirmek için her türlü yatırımı yapmakta kararlıyız” dedi.