3 ay önce Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin ile birlikte ilçede gerçekleştirilen 20 yeni projenin toplu temel atma törenine katıldı. İmamoğlu, “Arkamızda sizin desteğiniz, sizin sevginiz ve sizin duanız var ve adaletin yolundan hiç şaşmadan Hakk’ın ve halkın rızası için çalışmaya devam edeceğiz. Biz bu kararlılıkla yürüyoruz. Bu kararlılıktan vazgeçmeden her zaman devam edeceğiz söylemeye, ‘tam yol ileri’ diyeceğiz” dedi.

3 ay önce Gündem

Beylikdüzü’nde ilçenin altyapısını güçlendirmek ve yolların kalitesini artırmak amacıyla başlatılan asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Kavaklı Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi ve yetkililerden bilgi aldı

3 ay önce Gündem

Adana’da 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 63 kişinin yaşamını yitirdiği Tutar Apartmanı’nda zemin kattaki dairede yaptırdıkları tadilatın binaya zarar verdiği gerekçesiyle tutuklanan Bekir Baloğlu ve oğlu Osman Baloğlu, ''konutu terk etmeme'' adli kontrol tedbiriyle tahliye edildi. Tutar Apartmanı'nda yakınını kaybeden müşteki avukatı Gülsüm Özdoğru, kararı ANKA Haber Ajansı'na değerlendirdi. Özdoğru, "Bu kararı kabul etmiyoruz ve karara itiraz edeceğiz. Bu kararı veren Adana 4. Sulh Ceza Hakimliği ve Çukurova Üniversitesi bilirkişi heyeti hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Bize tekrar tekrar 6 Şubat'ı yaşatıyorlar. Allah hepsinin belasını versin" dedi.

3 ay önce Yurt

Iğdır Emniyet Müdürü Erden Sakarya, DEM Partili Iğdır Belediyesi tarafından iş akdine son verilen 204 işçinin oturma eylemi yaptığı belediye binası önüne gelerek işçilerle sohbet edip “Sağduyulu olun" çağrısı yaptı.

3 ay önce Gündem

İBB Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) İstanbul için yağış uyarısını yeniledi. İstanbul’da bu gece 01.00'den itibaren yerel gök gürültülü sağanak yağmur geçişleri bekleniyor. Yağışlar yarın 06.00'dan itibaren yer yer şiddetini artıracak ve cuma günü öğleye kadar etkisini sürdürecek.

3 ay önce Gündem

Bursa’da yaz aylarında hanlar bölgesine yoğunluk artarken Bursalılar artık alışverişe molalarını BURFAŞ Kafe’de veriyor

3 ay önce Gündem

ATA Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Sayın Esed ile bu görüşmeleri yaptık. Sayın Putin Türkiye'ye bir ziyaret gerçekleştirebilirse, bu yeni bir sürecin başlangıcı olabilir" sözlerine tepki gösterdi. Zeybek, "Tutarsız politikalarınız neticesinde nereden, nereye geldiniz. İktidar, ateşle oynama. Bu ateş seni de yakar bilesin" dedi.

3 ay önce Gündem

Türkiye Gazeteciler Sendikası, (TGS), kuruluşunun 72. yıl dönümü nedeniyle açıklama yaptı. Açıklamada, “72 yıllık tarihi grev, direniş, müzakere, mücadele ve basın özgürlüğü mücadelesi ile geçen TGS, hâlâ medya sektöründe gazetecilerin en büyük ve örgütlü umudu olmaya devam ediyor” denildi.

3 ay önce Gündem

10 Temmuz Taksiciler Günü'nde taksi şoförleri mesleklerini icra ederken yaşadıkları sıkıntıları ve taleplerini bir kez daha gündeme getirdi

3 ay önce Yurt

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Aydın’ın CHP'li 13 ilçe belediyesi, vatandaşın ekonomik krizin etkilerini daha az hissetmesi için iş birliği içinde olduklarını vurgulayarak, “Aydın halkının refahını artırmaya, ekonomik krizin etkilerini azaltmaya devam edeceğiz” açıklaması yaptı.