3 ay önce Bülten

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası (SODEMSEN) yönetim kurulu toplantısına katıldı.

3 ay önce Magazin

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, sosyal medyada gündemden düşmüyor. Son olarak, Wanda Nara'nın Icardi'yi sosyal medyada takipten çıkması ayrılık iddialarını alevlendirmişti. İddialar doğru çıktı ve Wanda Nara, Icardi'yi terk ettiğini resmen açıkladı. Wanda Nara boşanma kararını neden aldığını da söyledi.

3 ay önce Bülten

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Jeotermal Kaynaklı Teknolojik Sera Projesi’nin su ihtiyacını karşılamak için önemli bir adım attı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ile Kula Belediye Başkan Vekili Semra Gündüz, yıllık 2 bin ton domates üretilen serada ihtiyaç duyulan sulama ve kullanma suyunun temin edilmesi için protokol imzaladı.

3 ay önce Gündem

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula ‘Jeotermal Kaynaklı Teknolojik Sera Projesi’nin su ihtiyacını karşılamak için önemli bir adım attı Enerji nakil hattı ve 3 bin 300 metrelik terfi hattının kurulacağı çalışmayla jeotermal seraya sulama ve kullanma suyu sağlanacak

3 ay önce Yaşam

Kayseri'de yaşanan üzücü olayın ardından,  iş dünyası temsilcileri, Vali Gökmen Çiçek, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ile İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Dedebağı’na teşekkür ziyaretinde bulundu İş Dünyası Temsilcileri, Vali Çiçek ve güvenlik güçlerimizin yaşanan olaylar sırasında gösterdiği cesur tavırlar, vatandaşların sakinleştirilmesi ve olayların kısa sürede sona erdirilmesine verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti

3 ay önce Yurt

65. Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri kapsamında sahne alan Volkan Konak, şarkılarını Akşehirli sevenleri için söyledi.

3 ay önce Gündem

Birleşmiş Milletler Ticaret ve Gelişim Ajansı (UNCTAD), son raporunda dijitalleşmenin enerji ve su tüketimini belirgin oranda artırdığını bildirerek, küresel olarak hızla harekete geçilmesi gerektiği uyarısında bulundu. 

3 ay önce Gündem

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ayasofya'nın yeniden ibadete açılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı'nın 4'üncü yılı dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu

3 ay önce Yurt

Muğla Büyükşehir Belediyesi, can dostlar için kompost teknolojisi kullanarak bugüne kadar piyasa değeri 6 milyon TL olan 20 bin 217 kilogram mama üretti. 

3 ay önce Bülten

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, devam ettiği mahalle ve aile ziyaretlerinde, “Emekli olacaksın, emekli olduktan sonra da oturacaksın, ihtiyaç sahibi olmaya başlayacaksın. Kim bana destek olacak, kim bana yardım edecek diye çare aramaya başlayacaksın. Ne kadar ayıp bir şey bu. Biz, elimizden geldiğince emeklilerimize destek olacağız” dedi.