3 ay önce Bülten

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, devam ettiği mahalle ve aile ziyaretlerinde, “Emekli olacaksın, emekli olduktan sonra da oturacaksın, ihtiyaç sahibi olmaya başlayacaksın. Kim bana destek olacak, kim bana yardım edecek diye çare aramaya başlayacaksın. Ne kadar ayıp bir şey bu. Biz, elimizden geldiğince emeklilerimize destek olacağız” dedi.

3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve CHP PM Üyesi Baran Bozoğlu’nun başkanlığında Adana'da "Orman Yangınları ve Çevre Felaketleri Konulu Toplantı" gerçekleştirildi. Toplantı öncesi ANKA'ya konuşan Zeybek, "CHP aslında ülkede var olan sorunların, ekonomiden, siyasete, sosyal alanlardan, spora kadar her konu başlığıyla ilgili artık tematik toplantılarını yapacak ve bu konuyla ilgili Türk milletine şunu söylüyor; biz hazırız. Bu milletin geçim derdi var. Bu milletin yaşam zorlukları var. Ve bunları bir an önce çözülmesi gerekir. Parti olarak biz öneri yapıyoruz; bunlar çözülemezse de milletin önüne seçim sandığının gelmesini talep edeceğiz" dedi.

3 ay önce Gündem

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, geçmiş dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Erdem Saker'i ziyaret etti Bursa Hayvanat Bahçesi’nde gerçekleşen görüşmede, kooperatifleşme, tarım alanlarının korunması, tarımsal verimlilik ve şehir planlaması gibi konular ele alındı

3 ay önce Gündem

Öğretmenlerin TBMM'de görüşülen Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi’ne tepkisi sürüyor. Öğretmenler, dünkü protestoların ardından bugün de Meclis Parkı'nda oturma eylemi yapıyor. Eğitim İş Genel Başkanı Özbay, "Bu kanunda bazı maddelerin değişebileceğini düşünüyoruz ama bu kanunun tümden geri çekilmesi lazım. Bu kanun, iktidarın kendi memurunu yaratma projesi aslında. Tarikat ve cemaatlerle yapılan protokollere öğretmenlerin zorlanması amacıyla yapılan bir kanun" dedi.

3 ay önce Bülten

Tepebaşı Belediyesi ekipleri, bahçe ve budama atıklarından kül ve cüruf atıklarına, mobilya ve ev eşyası atıklarından tadilat atıklarına kadar her türlü atığı vatandaşların evlerinden teslim alıyor.

3 ay önce Yurt

İzmir'in Menderes ilçesinde meydana gelen orman yangınına ekipler, havadan ve karadan müdahale ediyor.

3 ay önce Bülten

Kuşadası İlçe Danışma Kurulu, Kuşadası Kaymakamı İbrahim Keklik başkanlığında toplandı. Toplantıya katılan Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Nuri Özdoğan, “Kentteki en büyük destekçilerimizden biri Başkan’ımız Ömer Günel ve Kuşadası Belediyesi. Bugüne kadar bize sunduğu katkılar için kendisine teşekkür ediyorum” dedi. 

3 ay önce Gündem

Gazeteci Hayko Bağdat'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı. Bağdat, "kamu görevlisine hakaret" ve "halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme" suçlarından beraat ederken, "Cumhurbaşkanına hakaret" ettiği iddiasıyla 1 yıl 2 ay 17 gün hapse mahkum edildi. Ceza ertelendi.

3 ay önce Yaşam
3 ay önce Gündem

Sosyal medyada "Neslim Güngen" olarak bilinen Neslihan Güngen ile İnanç Güngen'in de aralarında bulunduğu 54 şüphelinin gözaltına alındığı "Kuyu-8" operasyonuna ilişkin yeni ayrıntılara ulaşıldı. Ankara'da 2 bin lira karşılığında sahte ustalık belgeleri düzenlendiği, bu belgelerin 20 bin lira karşılığında franchise olarak tabir edilen bayilere satıldığı, Neslihan Güngen ve İnanç Güngen tarafından yönetilen şirketler arasında gerçeğe aykırı sözde ticari faaliyetlere konu sahte fatura kesildiği, şirketler arasında hesap hareketlerinin toplam hacminin 1,5 milyar TL olduğu, bu olağan akışa aykırı hareketliliğin suçtan elde edilen gelirin aklanmasına yönelik olduğu ileri sürüldü.