3 ay önce Gündem

İstanbul'da Kent Lokantaları uygulamasının ilgi görmesi üzerine belediyeler yeni uygulamalara yöneliyor. Şişli Belediyesi Gezici Kent Lokantası'nın ardından "Gezici Kent Kafe"yi hizmete soktu. Kafede çay ve su 5 liraya, sandviçler 45-55 lira arasında satılıyor.

3 ay önce Gündem

Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 3 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi

3 ay önce Gündem

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, devlet üniversitelerindeki ikinci öğretim programlarının kapatıldığını açıkladı. Özvar, ''Bu dönem üniversitelerimizdeki program kalitesini artırmaya yönelik belki de en önemli çalışmamız devlet üniversitelerimizdeki ikinci öğretim programlarının kapatılması olmuştur. Vakıf üniversitelerimizin de gelecek yıla yönelik planlamalarını buna göre yapmalarını bekliyoruz'' dedi.

3 ay önce Bülten

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban'ı makamında ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu.

3 ay önce Yurt

DİSK Emekli Sen Eskişehir Şube Başkanı Hatice Kılıç, “Aylık 10 bin lira ile geçinmeye çalışan milyonlarca emekli yıllardır açlık, yoksulluk ve sefalet içinde, sağlıklarını kaybederek, yaşamak için iş arayarak nedeni olmadıkları krizlerin bedelini ödüyor” dedi.

3 ay önce Gündem

Irak ile su alanında iş birliğinin geliştirilmesini teminen kurulan Ortak Daimi Komite'nin ikinci toplantısı Bağdat'ta yapıldı. Olumlu bir havada geçen toplantıda, suyun verimli kullanılması için iklim değişikliği ve nüfus artışı gibi sınamalar dikkate alınarak, ortak bir vizyon ve yol haritası belirlenmesi konusunda ilave adımlar atıldı.

3 ay önce Yurt

Manisa’da Bitron iş yerinde Türk Metal Sendikası'na üye 17 işçi işten çıkarıldı. İş yeri önünde açıklama yapan Türk Metal Sendikası Manisa Şube Başkanı Ercan Dereli "Üyelerimizi baskı ve tehdit ile sendikadan istifaya zorlamaktadır. İşverenin bu davranışı apaçık sendikal örgütlülüğe saldırı niteliğindedir. Adalet yerini bulana dek her türlü hukuki ve fiili mücadelemizin takipçisi olacağız" dedi.

3 ay önce Gündem

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

3 ay önce Yurt

Akaryakıta yapılan zamların ardından mutfak tüpüne de zam geldi. Zamma tepki gösteren vatandaş "Tüpe zam gelmiş borçla bile dolduramıyoruz. Küçük tüpü bile zor dolduruyoruz. Çoluk çocuğumuz aç mı duracak" dedi.

3 ay önce Bülten

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i makamında ziyaret etti.