3 ay önce Bülten

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ile Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in bir araya geldiği toplantıda, ilçenin acil çözüme kavuşturulması gereken sorunlar masaya yatırıldı. 

3 ay önce Bülten

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, mahalle ziyaretlerine Kızılağaç ve Çiftlik’te devam ederek vatandaşları dinledi.

3 ay önce Ekonomi

Türkiye genelinde ormanlardan yangın haberleri gelmeye devam ederken, Bursa Teknik Üniversitesi yangınlara yönelik “termal radar” geliştirdi Yerli ve milli imkânlarla geliştirilen radar, orman yangınlarının erken tespitini sağlayarak zaman kaybetmeden müdahale edilerek büyümesini önlemede kullanılabilecek

3 ay önce Bülten

Lüleburgaz Belediyesi’nin 2022 yılında hizmete açtığı Futbol Tarihi Alanı, Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde sporseverleri ağırlamaya devam ediyor.

3 ay önce Dış

BM bağımsız uzmanları yaptıkları ortak açıklamayla, tüm Gazze'de kıtlığın yayıldığı uyarısında bulunarak, İsrail'in “kasıtlı aç bırakma operasyonunun bir tür soykırımcı şiddet olduğunu” vurguladı.

3 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere bulundukları Washington'daki temasları kapsamında NATO'nun 75. Yılı Anma Etkinliği'ne katıldı.

3 ay önce Gündem

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in dönemiyle birlikte aylık basın toplantılarının üçüncüsü gerçekleştirildi

3 ay önce Bülten

Türkiye’nin ilk kamu Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (OSGB) olarak 2011’den bu yana hizmet veren İZELMAN OSGB, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde iş kazalarını en aza indirmek için çeşitli risk gruplarında çalışanlara yönelik eğitimlerini sürdürüyor. İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında yapılan Yüksekte Çalışma Eğitimi de 3-4 Temmuz tarihlerinde yüksekte çalışan Büyükşehir personeline verildi.

3 ay önce Gündem

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM, İstanbul’da öğle saatlerinden sonra Pendik, Sultanbeyli, Tuzla ve Şile gibi doğu ilçelerinde kısa süreli ve yerel gök gürültülü sağanak yağış geçişlerinin beklendiğini açıkladı.

3 ay önce Spor

2024 Türkiye Drift Şampiyonası’nın ikinci yarışı, Drift Otomobil Spor Kulübü tarafından ICRYPEX, Spor Toto, Lastix com ve PowerApp katkılarıyla TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde gerçekleştirildi