3 ay önce Bülten

Esenyurt’ta 10 yıl önce yapımına başlanan ancak yarım kalan Yıldız Camii projesinin tamamlanması için çalışma başlatıldı. Aynı anda 2 bin 276 vatandaşın hizmet alabileceği proje, kısa sürede tamamlanarak ibadete açılacak.

3 ay önce Yaşam

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Gazhane ve Tahmis Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulunarak hem esnaflarla hem de vatandaşlarla bir araya geldi

3 ay önce Ekonomi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, sanayi üretimi aylık yüzde 1,7 arttı, yıllık yüzde 0,1 azaldı.

3 ay önce Yurt

DİSK Emekli-Sen Samsun Şube Başkanı Arif Kutlu, “Bizler, DİSK Emekli-Sen olarak onların işaret ettiği yöne bakmıyor, erken seçimi işaret ediyoruz” dedi.

3 ay önce Yaşam
3 ay önce Bülten

Merkezefendi Belediyesi Orkestrası, Sevindik Vadi Park’ta sanatseverlerle buluştu. Konsere, Başkan Şeniz Doğan da katıldı. 

3 ay önce Bülten

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıtası, turistlerin kent merkezinde yoğun olarak alışveriş yaptıkları noktalarda gerçekleştirdiği denetimlerde, halk sağlığını tehdit eden 5 bin 807 şişe sahte parfüme el koydu.

3 ay önce Yurt

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Karabük’te partisinin İl Kadın Kolları Kongresine katılım sağladı. Nazlıaka, ‘’6284 sayılı Yasa'sının budanmasına izin vermeyeceğiz’’ dedi.

3 ay önce Şirket haberleri

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, temmuz ayına özel yeni otomobil alımlarında geçerli finansman seçeneklerini daha avantajlı olacak şekilde güncelledi.

3 ay önce Bülten

“Didim Lavanta Festivali”, 13-14 Temmuz günlerinde Akköy Tıbbi Aromatik Bitkiler ve Süs Bitkileri Üretim Fidanlığı’nda dördüncü kez kapılarını açacak.