3 ay önce Bülten

Silifke Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki park ve yeşil alanlarda bakım çalışması yapıyor. 

3 ay önce Spor

MediaMarkt Yelken Takımı, 2024 yılı içinde katıldığı yarışlarda toplam 257 deniz mili mesafe kat etti

3 ay önce Yaşam

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM, İstanbul’da öğle saatlerinden sonra Pendik, Sultanbeyli, Tuzla ve Şile gibi doğu ilçelerinde kısa süreli ve yerel gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin yaşanması beklendiğini açıkladı

3 ay önce Bülten

Silivri Belediyesi, ilçede trafik güvenliğini artırmak üzere yaptığı düzenlemeler kapsamında Yeni Mahalle’de hız kesici set boya çalışmaları yaptı. 

3 ay önce Dünya

Kuzey Afrika'da 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

3 ay önce Gündem

Narkoçelik-26 operasyonlarında yakalanan 57 uyuşturucu satıcısından 28'i tutuklandı, 14'ü hakkında adli kontrol kararı verildi. Gözaltına alınan 15 şüphelinin işlemleri devam ediyor.

3 ay önce Gündem

Milas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri ilçe merkezi ve sahil mahallelerindeki genel temizlik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor

3 ay önce Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik Jandarma tarafından düzenlenen operasyonlarda 57 uyuşturucu satıcısının yakalandığını, 28'inin tutuklandığını bildirdi. Yerlikaya, operasyonlar sonucu 426 kilogram uyuşturucu madde, 3 milyon 915 bin 485 kök kenevir ve kök skunk, 2 milyon 512 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini bildirdi. 

3 ay önce Bülten

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek ve çözüm önerilerini doğrudan sunmak amacıyla düzenlediği mahalle ziyaretlerine, Kuzeyşehir’de devam etti. Yılmaz, “Halkımızla iç içe olmak, onların yanında olmak, bizim en büyük önceliğimiz” dedi.

3 ay önce Bülten

Kuşadası Belediyesi, Mardin Nusaybin Çocuk Gelişim Merkezi’nin yaz okullarında eğitim gören 40 çocuğu ağırladı.