3 ay önce Yurt

Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin havadan ve karadan müdahalesi devam ediyor.

3 ay önce Gündem

 Keçiören Belediyesi, madde bağımlılığı konusunda çalışmalar yürütmek için "Güçlü Birey Güçlü Toplum, Bağımlılıkla Mücadele Hep Birlikte" konulu farkındalık paneli düzenledi. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, "Keçiören, madde kullanımı konusunda Ankara'da ilk sırada yer alıyor. Bu konu hakkında ne yapılması gerekiyorsa Belediye olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız. Hiçbir tehdit bizi yıldıramaz" dedi. Panelde konuşan madde bağımlısı bir gencin annesi, ''Ben yardım istiyorum. Ne olur... Gitmedik kapı bırakmadım 16 senedir. Benim oğlum tedaviyi kendi kabul etmiyor. Ben sizden yardım bekliyorum çocuğum için..." cümleleriyle içinde bulunduğu durumu anlattı. 

3 ay önce Gündem

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, 80 dolandırıcılık internet sitesini erişime kapattı

3 ay önce Gündem

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde 44 kişinin yaşamını yitirdiği Saitbey Sitesi’nin dördüncü duruşması bugün yapıldı. Sanık avukatı, "Ölenler şehittir. Ölenlerin ömrü yetti, onların ömürleri uzatılmaz. Allah böyle buyurmuş. Onların ömrü bittiği için vefat etmişler, enkaz altında kaldıkları için değil. Eceli gelenin eceli ertelenmezmiş" dedi. Duruşma sonrası ANKA Haber Ajansı'na konuşan Tuba Erdemoğlu, "Biz mahkemeye mi gittik yoksa camide vaaza mı gittik anlamadım. Acılı ailelere, 'Ölenler şehittir' ne demek? Binayı sağlam yapsaydınız sevdiklerimiz ölmeyecekti" sözleriyle tepkisini dile getirdi. Mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı 27 Eylül'e erteledi.

3 ay önce Yurt

Birleşik Emekliler Sendikası Malatya Şube Başkanı Haydar Göktaş, "4 milyon emekli ve ailesi 2025 yılına kadar 10 bin lira almaya devam edecek. Bugün geldiğimiz noktada emekli olup da halen çalışanlar var. Emekli 10 bin lira ile ev kirasını karşılamak, çocuklarını aç bırakmamak için ek iş yapmak zorunda kaldı" dedi.

3 ay önce Spor

U17 Türkiye Şampiyonası’nda Konya’yı temsil ederek şampiyonada Türkiye ikincisi olan Selçuklu Belediyespor Kulübü U17 Futbol Takımı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’yı ziyaret etti

3 ay önce Gündem

Tüm Emeklilerin Sendikası, haya pahalılığı ve maaşlarına yapılmayan zamları gündeme getirmek için 100 bin imza topladı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer ve Eskişehir Milletvekili İbrahim Aslan ile birlikte Meclis'e getirdi. 

3 ay önce Yaşam

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyon neticesinde 6 şüpheli şahıs yakalandı

3 ay önce Bülten

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Toslak Mahallesi’ndeki Güneş Enerji Santrali (GES) ve hayata geçirilecek 2 yeni Öztüketim Proje Alanı'nda incelemelerde bulundu.

3 ay önce Siyaset

Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Zeki Çelik orman yangınlarının arttığı bu günlerde ormanların faydalarını konu aldığı bir basın açıklaması yaptı