3 ay önce Gündem

T24 yazarı Tolga Şardan “MİT'in Cumhurbaşkanlığı'na sunduğu 'yargı raporu'nda neler var?" başlıklı yazısı nedeniyle yargılandığı davada, hakim karşısına çıktı. Şardan, yaptığı savunmada, "Suçlama konusu yazıda yalan bilgiler yer almıyor. ‘Yanıltıcı bilgiyi yayma’ maddesine göre, öncelikle haberin yalan olduğuna inanmak ve kasten yayınlamak gibi bir hüküm var. Ben gazeteci olarak yaptığım işin doğru olduğunu düşünüyorum" dedi.  Duruşma savcısı mütalaasında, Şardan'ın “yanıltıcı bilgiyi alenen yayma” ve “devletin yargı organlarını alenen aşağılama” suçlarından cezalandırılmasını istedi.

3 ay önce Yurt

Malatya'da 6 Şubat depremlerinde iş yerleri yıkıldığı için konteynerde hizmet vermeye çalışan esnaf, hem devletin klima desteği vermemesi hem de belediyenin tente takılmasına izin vermemesi nedeniyle yaşadıkları zorluktan yakındı.

3 ay önce Yurt

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde "şiddet ve tacizden arınmış bir çalışma yaşamı" için “Şiddete Karşı Tutum Belgesi” imzalandı.

3 ay önce Gündem

Türkiye, nüfus büyüklüğüne göre sıralamada 194 ülke arasında 18 sırada yer aldı

3 ay önce Gündem

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) önünde açıklama yapan Eğitim-Sen Genel Başkanı Kemal Irmak, Eğitim-Sen'in 3 üyesinin gözaltında olduğunu açıkladı ve "Buradayız, ayrılmıyoruz" dedi.

3 ay önce Gündem

MUSKİ Genel Müdürlüğü çevrenin korunması ve suyun geri dönüşümünün sağlanması için atıksu arıtma tesisi yatırımlarına büyük önem veriyor Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımlar ile birlikte Muğla’da arıtma kapasitesi %61 oranında artarken 1 Milyon 600 bin kişiye hizmet verebilecek noktaya geldi

3 ay önce Gündem

TŞOF Başkanı Mehmet Yiğiner’in oğlu Mehmet Halit Yiğiner ve Feriha Öner’in düğünü Çubuk’ta bir düğün salonunda düzenlendi.

3 ay önce Yurt

Meydan Projesi kapsamında yıkılan işletmelerin yerine TOKİ’nin yaptığı yeni iş yerlerinde bir yılda üç dükkanın alçı tavanı düştü. Esnaf, can güvenliği sorunu yaşadıklarını belirterek, duruma tepki gösterdi. İş yerinin tavanı düşen Mustafa Keleş "Çalışan arkadaş 10 dakika önce çıkmamış olsaydı, büyük parçalar kendisine çok ciddi hasar verebilirdi. Bu sene buradaki üçüncü dükkan çökmesi" dedi.

3 ay önce Güncel

Eyüp Eyüpoğlu’nun küratörlüğünü yaptığı Irgandı Sanat Galerisi’nde Ertuğrul Topsakal ve Rafet Öztan’ın eserleri sanatseverle buluştu

3 ay önce Gündem

Türk Tabipleri Birliği (TTB), basında ve sosyal medyada yer alan, doktorların bozkurt işareti yaptıkları görüntülerle ilgili "Hekimler, meslek ahlakı kuralları gereğince sağlık hizmeti sunarken yansızlıklarını korumakla yükümlüdür" açıklamasında bulundu.