3 ay önce Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Özel, tüm Türkiye'ye ışık açma kapama çağrısı yaptı.

3 ay önce Bülten

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Dilek Yeltin ve beraberindeki ekipler, yangında evi kullanılamaz hale gelen Bekir Bilal’i ziyaret ederek evinde incelemelerde bulundu. Daire Başkanı Yeltin, “Binanın mevcut durumunu tespit ederek, ivedilikle tadilat çalışmalarını yapacağız” dedi.

3 ay önce Sağlık

Aşırı yaz sıcaklarında çok da düşünmeden bir çırpıda başımıza diktiğimiz, içimizi ferahlatan soğuk içecekler bilinçsiz tüketildiğinde obeziteden diyabete dek ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyor Beslenme ve Diyet Uzmanı Sıla Bilgili Tokgöz, 200 ml denk gelen kalori miktarlarını ve tariflerini paylaştı

3 ay önce Gündem

Eylem Tok'un davasıyla ilgili olarak "Şartlar uygun olursa davayı alabilirim" diyen ceza hukukçusu Ersan Şen’den ‘pişmanlık’ açıklaması geldi.

3 ay önce Yurt

Artvin Borçka'da yaşayan emekli Recep Çil, "Şartlar çok zor. 10-12 bin lirayla nasıl geçinilecek. Bana verdi 2 bin 500 lira zam. Ama 100 bin lira maaş alan 25 bin lira zam aldı ne olacak? Bu denge nasıl düzelecek, yazık” dedi.

3 ay önce Gündem

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Emekli-Sen üyeleri, TÜİK’in açıkladığı enflasyon rakamlarına ve düşük maaşlara tepkilerini dile getirmek amacıyla Şişli'de açıklama yaptı. Emekliler Sendikası adına açıklamayı yapan Esenler Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Demirtaş, "Bu zam oranları, emeklilere bir kez daha ucuz ekmek kuyruklarını işaret etmekte. Ancak bizler, onların işaret ettiği yöne bakmıyor erken seçimi işaret ediyoruz. Gelin, siz de aylık 10 bin lira ile geçinmeye çalışın. Gelin siz de bedel ödeyin" dedi.

3 ay önce Yurt

Giresun Belediye Meclisi'nde şehir içi dolmuş kooperatiflerinin zam talebi görüşülerek, tam bilet ücretinin 20 TL, öğrenci bilet ücretinin de 14 TL'ye çıkarılmasına karar verildi. 

3 ay önce Eğitim

Meslek seçerken ya da tercih listesine dahil edilirken farklı kaynaklardan ya da uzmanlardan muhakkak bilgi edinilmesi ve mesleğin kişilik uyumu dikkate alınarak tercih yapılması gerektiğini kaydeden uzmanlar, bunun için de mesleki yönlendirme envanterleri, kariyer testleri, üniversitelerde okunacak bölümlerin hocalarının bu süreçte yardımcı olduğunu söylüyor

3 ay önce Yurt

Trabzon’da Yaylacık Mahallesi’nde vatandaşlar, söz verilmesine rağmen mahalleye doğal gaz bağlanmadığını belirtti. Duruma tepki gösteren mahalleli adına konuşan Uğur Baytar, “Gidiyoruz diyorlar ki 'burası karayollarının ağı, karayolları buraya izin vermiyor.' Karayollarının ağını 200 metre yukarda kaldırımını kırıyorlar da burası karayollarının değil mi?” dedi.

3 ay önce Ekonomi

VS Partners (Value Solution Partners) tarafından yönetilen ve açıldığı günden itibaren bulunduğu ilde ve bölgede, perakendeciler ve ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gören, CarrefourSa Bursa Alışveriş Merkezi’nin mülkiyet devri gerçekleştirildi