3 ay önce Gündem

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu yöneticilerinin TÜİK’i protesto ettikleri için “Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu’na muhalefet” suçundan yargılandıkları davada beraat kararı verildi.

3 ay önce Gündem

Milli Eğitim Bakanlığı, "Onlar Ermiş Muradına" adlı masal kitabı üzerinden ortaya atılan iddialara yönelik kamuoyunu bilgilendirdi

3 ay önce Bülten

Efes Selçuk Belediyesi, 17. Uluslararası Türkiye Tiyatro Buluşması'na ev sahipliği yapacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Efes Selçuk Belediyesi desteği ile 11-14 Temmuz günleri arasında düzenlenecek buluşma, tiyatro üreticilerini ve tiyatro severleri İlham Veren Kent Efes Selçuk’ta bir araya getirecek.

3 ay önce Bülten

Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi’nde dönemin bitişi, Televizyon Dünyası temalı yıl sonu gösterisi ile kutlanacak. Gösteride, özel öğrencilerin el işi ürünleri sergilenecek.

3 ay önce Gündem

TBMM'ye yürümelerine izin verilmeyen Eğitim Sen üyeleri, yoğun yağmurun altında MEB önünde oturma eylemine başladı.

3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Sayın Erdoğan'a uçakta sormuşlar, 'Çağırdınız geliyor mu Özgür Bey' diye? O da 'Birlikte gitme teklifimizi yaptık, kendi uçaklarıyla gideceklermiş' dedi. Tabii Tayyip Bey, kişi kendinden bilir işi, uçaktan 13 tane olunca herkesin uçağı var sanıyor. Sayın Erdoğan Ajet'in, Türk Hava Yolları'nın ya da Türk şirketlerinin filosundaki bütün uçaklar CHP'nin uçağıdır. Kendi uçağımızla gidiyoruz. İhtiyaç olursa, çok zorda kalınırsa güçlüklerle kiralanır. Ama şu kadarını söylemek isterim; biz bir yıl önceden beri Kıbrıs'a 1974 Kıbrıs gazisiyle gitmek için çalışma yapıyoruz. 6 aydır yazışıyoruz. En son 174 gazi götürmekte Kıbrıs makamlarıyla mutabakata vardık" dedi.

3 ay önce Gündem

MASKİ Genel Müdürlüğü Turgutlu ilçesine bağlı Ergenekon mahallesindeki dere yatağında temizlik çalışması gerçekleştiriyor Çalışmadan duyduğu memnuniyeti ifade eden mahalle muhtarı Atiye Aksel ve mahalle sakinleri bundan sonra daha güzel hizmetlerin olacağına inandıklarını belirttiler

3 ay önce Bülten

Tepebaşı Belediyesi ve ILO (Uluslararası Çalışma Örgütü) ortaklığında ‘Geri Dönüşüm İşçileri İş Sağlığı Güvenliği’ çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda Belediye Başkanı Ahmet Ataç, “Biz belediye olarak geri dönüşüm ve sıfır atık mücadelemizden asla vazgeçmedik” dedi.

3 ay önce Politika

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın isimler, yeniden kurulan SHP ile bir bağlantılarının olmadığını söyledi.

3 ay önce Yaşam