3 ay önce Yaşam

Bursa’nın en önemli geleneklerinden biri olan kılıç kalkan geleneği, günümüzde hala yaşatılıyor

3 ay önce Ekonomi

TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, kamuda ücret dengesizliği olduğunu, emeklilerin ve asgari ücretlilerin sıkıntı yaşadığını belirterek "10 bin TL'yle bir hafta geçinme şansımız yok. Tablo ortada" dedi.

3 ay önce Bülten

Torbalı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ‘Yeşil bir Torbalı’ için çalışmalarını sürdürüyor. İlçe genelinde park ve bahçelerin bakımını yapan ekipler, son olarak Ertan Ünver İkinci Koruluk’ta bir çalışma başlattı

3 ay önce Ekonomi

Geçtiğimiz hafta sigarada ÖTV artışı yüzde 19,49 olarak açıklanmıştı. Ancak enflasyonla mücadele kapsamında sigara ÖTV’sine yeni bir düzenleme yapılacağı öğrenildi.

3 ay önce Spor

Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, yerli rotasyonu için Bertuğ Yıldırım’ı kadrosuna katmaya sıcak bakıyor

3 ay önce Bülten

Ataşehir'de yaşayan Mahmut Can Altınarı, Ataşehir Belediyesi’nin hazırladığı “Bizim Hikayemiz” programının üçüncü konuğu oldu. Ferhatpaşa Gençlik Merkezi'nde aldığı ücretsiz eğitimle üniversite hayalini gerçekleştiren Altınarı, başarı yolculuğunu anlattı. 

3 ay önce Gündem

Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş ile ablası Selma Ateş, Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır'ı ziyaret etti. Kendilerine yönelik tehditlerin sürdüğünü belirten Selma Ateş, "Benim de başıma bir şey gelirse, bunların sorumlusu daha önce ismini verdiğim isimlerdir. Devlet beni koruyamıyorsa benim söyleyecek hiçbir şeyim yok. Sinan Ateş’ten sonra bizler de katledilirsek mi bunlar ceza alacak? Bir Sinan Ateş daha vermek istemiyoruz" dedi.

3 ay önce Gündem

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, "Sayın Özgür Özel, 'Erdoğan ile Esad arasında arabulucu olabilirim' diyor. Sayın Özel, Erdoğan ve Esad Kürt karşıtlığı üzerinden ittifak yapmaya çalışıyor. Sen arabuluculukla Kürt karşıtı bir siyaseti mi örgütlemeye çalışıyorsun. Sizin yapacağınız tek şey Rojava ve Suriye'de insanların kendi geleceğini kendilerinin karar verebileceğini sağlayacak bir dış politikayı savunmaktır. Size mi kalmış Kürtlerin statüsü karşısında bir araya gelmek isteyen iki tane Kürt düşmanı arasında arabuluculuk yapmak. Bu, CHP'ye de size de sizin önümüzdeki dönem yürüteceğiniz politikalara da uygun bir duruş değildir" dedi. 

3 ay önce Yurt

Muğla’nın Bodrum ilçesinde orman yangını çıktı

3 ay önce Gündem

Gara bölgesinde 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi