3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TÜİK'in tartışılan enflasyon oranlarını eleştirdi ve bunu ''kul hakkı yemek'' olarak niteledi.

3 ay önce Bülten

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Denetim ekipleri, doğanın ve çevrenin kirletilmesine yönelik ihbarları değerlendiriyor.

3 ay önce Bülten

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Aksu Mahallesi’nde kurulan Salı Pazarı esnafını ziyaret ederek, sorunları yerinde dinledi. 

3 ay önce Bülten

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesine bağlı Ergenekon Mahallesi’ndeki dere yatağında temizlik çalışması yapıyor.  

3 ay önce Gündem

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen) üyelerinin, Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi’nin geri çekilmesi talebiyle Milil Eğitim Bakanlığı'ndan TBMM'ye yürümesi engellendi.

3 ay önce Gündem

Türkiye’nin 2016 yılında dâhil olduğu Avrupa Birliği (AB) Sivil Koruma Mekanizması’na katılımının devamını sağlayan anlaşma, Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay ve AB İnsani Yardım ve Kriz Yönetiminden Sorumlu Komiseri Janez Lenarcic tarafından bugün Ankara'da imzalandı.

3 ay önce Gündem

İstanbul Levent’te 140 milyon lira değerindeki lüks evi satmak isteyen emlakçı M.G., İngiltere’den gelen iki sevgili tarafından 14 milyon lira dolandırıldığını ileri sürerek şikayetçi oldu. Konuyla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerden birini yurt dışına kaçmak üzereyken üstünde 15 bin euro ile Münih uçağında yakalarken, emlakçının 400 bin euro parasını aldığı öne sürülen İngiliz kadın Florentina G'nin ise aynı gün farklı uçakla Paris’e gittiğini belirledi. 

3 ay önce Gündem

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Serdivan’da özellikle son dönemde artan trafik yükünü hafifletmek için açtığı 1 Cadde güzergahında dolgu ve mekanik malzeme serimini de gerçekleştirerek sona doğru bir adım daha yaklaştı Proje bittiğinde özellikle Yazlık, AVM’ler bölgesindeki trafik yoğunluğu azalacak

3 ay önce Spor

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, kadrosuna takviye yapmak için harekete geçti

3 ay önce Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Şehir Hatları, 569 yıllık Haliç Tersanesi’nde tasarlanan ve üretilen Deniz Dolmuş’u düzenlenen törenle suya indirdi