3 ay önce Bülten

Gölbaşı Belediyesi ekipleri, sivrisineklerin üreme alanlarından Mogan Gölü’nü de besleyen çeşmelerde ilaçlama çalışması yaptı. 

3 ay önce Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, suç işlemek amacıyla örgüt kurma suçlamasıyla 25 ilde düzenlenen operasyonlarda, aralarında sosyal medya fenomenlerinin de olduğu 54 şüphelinin yakalandığını bildirdi

3 ay önce Bülten

Ankara Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Daire Başkanlığı, okul öncesi çocuklara yönelik ‘Afet Farkındalık ve Temel İlk Yardım Semineri’ düzenlemeye başladı. Seminerde deprem, sel ve yangınlarda nasıl davranmaları gerektiği, çocuklara, oyun ve interaktif aktivitelerle anlatıldı.

3 ay önce Ekonomi

Yenişehir ekonomisinin, tarım işçilerinin emeği olmadan düşünülemeyeceğini vurgulayan Çevre Platformu Sözcüsü Erkan Edem, “Ne yazık ki mevsimlik tarım işçileri en dezavantajlı grup durumunda” dedi

3 ay önce Gündem

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

3 ay önce Gündem

Avrupa Birliği (AB) üye devletleri ve aday ülkelerde basın ve medya özgürlüğü ihlallerini izleyen Medya Özgürlüğü Acil Müdahale (MFRR), Avrupa Komisyonu ve Avrupa Parlamentosu’na Türkiye ile ilişkilerinde gazetecilerin haklarını ve ifade özgürlüğünü koruma taahhüdünü güçlendirme çağrısında bulundu. Açıklamada, "Gazetecileri hedef alan saldırılara güçlü bir şekilde tepki vermeleri ve acil destek de dahil olmak üzere gazetecileri desteklemek için somut önlemler almaları; Türkiye’nin ifade özgürlüğü konusunda uluslararası ve Avrupa düzeyindeki standartlara uymayan yasa ve politikalarını gözden geçirmesini kolaylaştıracak adımlar atmaları taleplerinde bulunuyoruz" denildi.

3 ay önce Gündem

Türk-İş, Hak-İş ve DİSK genel başkanları, bir araya geldi. İktidardan taleplerini sıralayan sendika genel başkanları açıklamalarında, ücretli çalışanların enflasyonun nedeni değil, mağdurları olduğuna işaret edilerek, TÜİK'in açıkladığı enflasyon oranlarının da gerçekçi olmadığı vurgulandı.

3 ay önce Gündem

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, Belediye Meclis Üyeleri ve CHP Güzelbahçe İlçe Örgütü ile birlikte Anıtkabir’e giderek Ata’nın huzuruna çıktı Başkan Günay Anıtkabir Özel Defteri’ne, “Bir asrı aşan fikirlerinden bize hedef olarak gösterdiğin yolunda durmadan, yılmadan, usanmadan yürümeye devam ediyoruz” satırlarını yazdı

3 ay önce Gündem
3 ay önce Gündem

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (İAOSB) İtfaiye Binası’nın temeli törenle atıldı. Törende konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, “Bu bina, bir hizmet binası olmasının dışında içindeki eğitim birimleriyle personelin yararlanacağı özel tesisleriyle gerçekten gurur duyulacak hizmet noktalarından biri olacak” dedi.