3 ay önce Bülten

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Belediye Meclis toplantısında, 980 lisanslı sporcuya ev sahipliği yapan Belediyespor Kulübü'nün sahip çıkılmaması durumunda ağustos ayında kapatacaklarını söyledi.

3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Madencilere verilen sözler tutulsun diye verdikleri mücadele sırasında geçirdikleri trafik kazasında yaşamlarını yitiren Bağımsız Maden-İş'in Genel Başkanı Tahir Çetin ve Ali Faik İnter'i ölüm yıl dönümlerinde saygıyla anıyorum" dedi.

3 ay önce Dış

Almanya’nın Mainz kentinde, İsrail’in Gazze saldırıları protesto edildi. Eylemde göstericiler, İsrail'in saldırılarında öldürülen çocukların fotoğraflarının yer aldığı bebek arabalarını sürdü.

3 ay önce Bülten

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, ilçenin yol, temizlik ve park bahçelerin bakım sorunlarını ortadan kaldırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

3 ay önce Ekonomi

Geçen haziran ayında Bursa-Yenişehir Havalimanı’nda toplam 17 bin 137 yolcuya hizmet verildi

3 ay önce Şirket haberleri

Dicle Elektrik, Ar-Ge Merkezi’nde yeni nesil “Hibrit Soğutmalı Trafo” üretti. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından onaylanan proje kapsamında peltier soğutma sistemi tasarladıklarını belirten Dicle Elektrik Genel Müdürü Yaşar Arvas, “Söz konusu sistem, enerjisini trafo binasına yerleştirilecek güneş panelinden karşıladığından, trafo soğutma süresince ekstra bir şebeke teknik kaybına neden olmayacak. Ayrıca bu sayede, yenilenebilir enerji kullanarak çevre dostu ve sürdürülebilir bir hizmet vermiş olacağız” dedi.

3 ay önce Şirket haberleri

Türk Telekom'un “Dijitalde Hayat Kolay” projesi ile deprem bölgesindeki kalkınmayı desteklemek amacıyla öncelikli olarak depremzede kadınlara eğitim veriliyor. Böylece, kadınların dijital okuryazarlık ve dijital pazarlama becerileri kazanması sağlanarak ekonomik ve sosyal hayatta daha aktif ve eşit yer almalarına katkıda bulunuluyor.

3 ay önce Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Keşan İlçe Örgütü, Edirne’ye gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i bağrına bastı Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Genel Başkan Özel ve Keşanlı üyelerin mutluluğu gözlerinden okunurken Edirne İl Başkanlığı önünde hatıra fotoğrafı sırasında unutulmaz anlar yaşandı CHP Keşan İlçe Başkanlığı organizasyonunda Edirne’ye gelen Keşanlı üyeler, önce Genel Başkan Özgür Özel’le buluştu, sonra da 663 Tarihi Kırkpınar Güreş finallerini seyretti

3 ay önce Güncel

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından düzenlenen 62 Uluslararası Bursa Festivali’nde Anadolu ve Rumeli müziğinin eşsiz örnekleri yankılandı

3 ay önce Ekonomi

CW Enerji, hızla büyümeye ve gelişmeye devam ediyor Firma, yeni bir başarıya daha imza atarak Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği Fortune 500 Türkiye listesinde geçtiğimiz yıla göre 82 basamak birden yükselerek 185 sırada yerini aldı