3 ay önce Yaşam

Ailesi birlikte İstanbul’a tatildeyken kaybolan, Down sendromlu 10 yaşındaki Amina Hubers, İETT şoförünün dikkati sayesinde bulundu Yaşananlar sonrası Amina’nın ailesi kaptan Erol Özdoğan’a ve İETT’ye teşekkür etti

3 ay önce Bülten

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, özellikle yaylalarda yaşanan içme suyu sıkıntısı için harekete geçti. Ekipler, içme suyu ile bahçe sulayanların aboneliklerini iptal ediyor.

3 ay önce Bülten

Bayraklı Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren esnafın sorunlarını çözmek ve işlemleri daha hızlı ve etkin bir şekilde gerçekleştirmek amacıyla Başkan İrfan Önal’ın talimatıyla Esnaf Masası kurdu. 

3 ay önce Bülten

Kemalpaşa Belediyesi, ilçenin altyapısını iyileştirmek ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmak amacıyla başlattığı 2. Çevre Yolu çalışmalarını İzmir Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde sürdürüyor. 

3 ay önce Bülten

Beykoz Belediyesi’nin ilçedeki çocuklara spor ve enerji dolu bir yaz sunmak için 11 branşta hazırladığı ücretsiz yaz spor eğitimleri başlıyor.

3 ay önce Gündem

Hacılar’da yeni dönemde farklı projelere imza atmaya hazırlanan ve ilçenin değerine değer katan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan'ın, projeleri arasında yer alan "Dede Torun Evi Projesi" ilçe genelinde yer alan yaşlı ve genç neslin bir araya gelmesine olanak sağlayacak

3 ay önce Bülten

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kent Lokantası’nın ikinci şubesini Çiğli Maltepe Mahallesi’nde açtı.

3 ay önce Bülten

Silivri Belediyesi, Gümüşyaka Mahallesi'nde düzenlenen "Yaza Merhaba Konseri" ile sezona büyük bir coşkuyla başladı.

3 ay önce Gündem

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü araç filosuna 4 TIR ve 2 çöp kamyonu daha eklenmesi için 89 milyon TL'lik yatırım yapılacağını açıkladı

3 ay önce Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, Akdeniz’in Toroslar kesimi, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'da yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.