3 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türksat 6A ile uydu üretiminde yeni bir safhaya geçmiş bulunulduğunu belirterek, yerli ve millî haberleşme uydusu 6A ile mevcut uyduların yedeklenmesini sağlayacak ve kapasiteyi daha da artıracaklarını söyledi

3 ay önce Yurt

CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, "Samsun esnafı, Samsun halkı toplam 24 bin 375 adet elektrik faturasını ödeyemediği için elektriği kesilmiş. Tükettiği elektriği ödemeye takati kalmamış esnafımız, hem gecikme bedeli faizi ödemiş hem de kesme açma bedeliyle iki kez cezalandırılmıştır. 1 temmuz elektrik zamlarına ve enflasyona rağmen güncellenmeyen asgari ücret ile şu anda 10 bin lira düzeyindeki emekli maaşları göz önüne alındığında Samsun'daki derin yoksulluk ağının daha da büyüyeceğini ve borcundan kesme ve elektrik tüketim desteği taleplerinin enerji yoksulluğunun artacağı ortadadır" dedi.

3 ay önce Gündem

Gebze Belediyesi'ne bağlı TEmizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çöp konteynerlerini dezenfekte ediyor

3 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Washington'daki NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne hareketinden önce yapıtğı açıklamada, "Zirveden beklentimiz, müttefiklerin milli güvenlik hassasiyetlerini gözeten ittifak dayanışmasını ve birlik ruhunu güçlendiren neticelerin elde edilmesidir. Terörle mücadele ve müttefikler arasında savunma sanayi ticareti önündeki engellerin kaldırılması konusunda Vilnius'ta aldığımız kararların uygulanması bu bakımdan mühimdir. Yapacağımız görüşmelerde başta yakın çevremiz olmak üzere dünyada artan terör tehdidine dikkat çekeceğiz" dedi.

3 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜRKSAT 6A uydusunun fırlatılması törenine gönderdiği video mesajda, "Yeni uydumuzla Türkiye'nin uydularının ulaştığı nüfusu 3,5 milyardan 5 milyara çıkaracağız. 6A ile birlikte TÜRKSAT'ın bölgeye yönelik uydu hizmeti ihracatının da ciddi manada artacağına inanıyoruz. Ayrıca TÜRKSAT 6A'nın hizmete girmesi ile Türkiye haberleşme uydusu üretebilen bir ülke konumuna yükselecek" dedi. 

3 ay önce Magazin

Müstehcen pozları paylaşarak dikkat çeken Wanda Nara eşi Icardi'yi takipten çıkarınca ortalık karıştı.

3 ay önce Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye’yi, 11 olimpik ve 13 paralimpik olmak üzere, toplam 24 sporcu ile temsil edecek Türkiye’yi temsil edecek sporcuları kamuoyuna tanıttı

3 ay önce Gündem

TÜİK’in Dünya Nüfus Günü bültenine göre; Türkiye’de yüzde 26 olan çocuk nüfus oranı, yüzde 29.8 olan dünya ortalamasının altında. Doğurganlık hızında dünya ortalaması, 2023 yılında 2,31 çocuk olurken, Türkiye'nin toplam doğurganlık hızının ise 1,51 çocuk ile dünya ortalamasının ve 27 AB ülke ortalamasının da altında kaldığı görüldü.

3 ay önce Dünya

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telefonda görüştüğü İran'ın yeni Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan'ı seçim zaferinden dolayı tebrik etti

3 ay önce Şirket haberleri

Yıldız Holding, Uluslararası EŞİT ÜCRET Derneği tarafından yapılan değerlendirme sonucunda kadın ve erkek çalışanları arasındaki eşit işe eşit ücreti belgeleyen kurumlara verilen ''EŞİT ÜCRET Sertifikası'’nı almaya hak kazandı.