3 ay önce Bülten

Şehitkamil Belediyesi, ilçede öğrenim gören 9., 10., 11. ve 12. sınıf öğrencilerini karne hediyesi olarak Günübirlik Deniz Kampı projesiyle ödüllendiriyor. Başkan Umut Yılmaz tarafından başlatılan proje ile öğrencilerin tatil dönemini daha keyifli, verimli, aktif ve eğlenceli geçirmesi hedefleniyor. 

3 ay önce Bülten

Silifke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Gökbelen yaylasında şarampol, su kanalı ve çevre temizlik çalışması yaptı.

3 ay önce Ekonomi

2024 yılına mevcudu koruma hedefiyle giren Egeli ihracatçılar, 2024 yılının ilk yarısında ihracatta yüzde 5’lik gerilemeye engel olamadı ve ihracatta 20 milyar 912 milyon dolardan 19 milyar 783 milyon dolara geriledi

3 ay önce Bülten

Silivri Belediyesi, Gümüşyaka Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi'nde düzenlenen Geleneksel Lavanta Hasat Şenliği ile doğa ve tarım tutkunlarını bir araya getirdi. Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nun da katıldığı etkinlikte lavanta tarlalarında hasat yapıldı.

3 ay önce Bülten

Lüleburgaz Belediyesi ekipleri, Zafer Çeşmesi ve Zindan Baba Türbesi’nin çevresi ile Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi yanındaki atıl alanı yepyeni bir görünüme kavuşturdu. 

3 ay önce Gündem

Düzce'de meydana gelen motosiklet kazasında 1 kişi yaralandı

3 ay önce Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 19 ilde “nitelikli dolandırıcılık” suçuna yönelik düzenlenen "Düğüm-1" operasyonlarında, bin 748 kişiyi dolandıran 88 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

3 ay önce Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı, Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün 2024 yılı Sınav Uygulama takvimi gereğince Açık Öğretim Kurumları Sınavı 20-21 Temmuz 2024 tarihlerinde yapılacak

3 ay önce Gündem

Düzce ile Bolu arasındaki 'dağ' tartışması sürerken bir de 'göl' tartışması başladı

3 ay önce Gündem