3 ay önce Gündem

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kızılcahamam’da ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin “Toplam 12 rotfire, arazöz ve tanker aracımız ve 30 personelimiz ile yangına hızla müdahale etmeye devam ediyoruz” açıklamasını yaptı.

3 ay önce Yurt

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, partisinin Muğla İl Kadın Kolları kongresinde yaptığı konuşmada, “Cumhuriyet, Atatürk düşmanları kadınların haklarını gasbetmeye devam ediyor" dedi.

3 ay önce Yurt

Emekliler hayat pahalılığından dert yanmaya, isyan etmeye devam ediyor... Aksaray'da yaşayan emekli Seyfullah Gültekin "Ben geçinemiyorum ben açlıktan ölüyorum. En düşük emekli maaşının 20 bin liranın altında olmaması lazım. Benim evim kira değil; kirada olan bir arkadaşın en kötü eve 8 -10 bin lira kira gideri var. Nasıl geçineceğiz?" dedi.

3 ay önce Eğitim

2024 Yılı Bilim ve Sanat Merkezleri Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu kapsamında bölge sözlü sınav sonuçları ve tercih yapmaya esas puanlar açıklandı

3 ay önce Gündem

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK toplantısı sürerken yaptığı açıklamada, emekli maaşıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini belirtti. Çelik, sokak hayvanlarına ilişkin hazırlanan kanun teklifini bu hafta Meclis'e sunmaya çalışacaklarını söyledi.

3 ay önce Gündem

Türkiye'nin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A'nın fırlatılma hazırlıkları kapsamında kapsülün içine yerleştirildiğini açıkladı

3 ay önce Yurt

Sinop'un Boyabat ilçesinde bulunan çamlık alanda çıkan yangında bir dönüm arazi zarar gördü.

3 ay önce Gündem

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Hiçbir zaman at gözlüklerini takmaksızın, hiçbir zaman tek taraflı bir anlayış içerisinde olmaksızın dünyanın bütün ülkeleriyle iyi ilişkileri geliştireceğiz ve bunu milletimizin, bölgemizin ve insanlığın hayrına kullanabilmek için gayret sarf edeceğiz" dedi.

3 ay önce Siyaset

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, en düşük emekli maaşına yönelik, çalışma yapıldığını kaydederek, "Çalışma devam ediyor, herhangi bir karar verilmiş değil OVP'nin korunması esas olmak üzere toplumumuzun her kesiminin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi

3 ay önce Medya

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın Afganlarla ilgili sözleri gündeme damgasını vurdu. Tarımda işçi kıtlığı olduğunu belirten Bolat, "Bugün 25 bin Afgan çoban gitse tarım, hayvancılık kalmaz" sözleriyle geniş yankı uyandırdı. Bolat'ın sözleri polemik doğurdu, gazeteci Fatih Altaylı'dan "itiraf" tepkisi geldi. Ticaret Bakanlığı, Bolat'ın sözleriyle açıklama yaptı.