3 ay önce Gündem

CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, TÜİK binası önüne giderek, TÜİK'in enflasyonu hesaplamak için esas aldığı fiyat listesini eleştirdi. Demir, “Bu fiyat tablosuna göre, uzman doktor muayene ücreti 34 TL fakat eczaneye gidip bir kutu aspirin almak istediğinizde bir kutu aspirinin fiyatı yalnızca 81 TL” dedi.

3 ay önce Ekonomi

Milyonlarca emeklinin beklediği zam 3 Temmuz’da belli oldu Getirilen zam sonrası 1 8 milyon emeklinin kök maaşı 10 bin liranın altında kaldı Bu duruma ilişkin ilave düzenleme AK Parti kurmaylarının çalışmaları arasında yer aldı

3 ay önce Gündem

Silahla vurularak öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş ile ablası Selma Ateş, CHP Genel Merkezi'nde Özgür Özel'i ziyaret etti. Selma Ateş, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, "Burası bir hukuk devletiyse biz de hakkımız sonuna kadar arayacağız. Bu dava burada kapanmayacak. 19 Temmuz sonrasında ikinci bir iddianame çıktığında isimleri girmeyen şahısların da isimlerinin girmesini istiyoruz. Bu isimler işin içinde olmadıktan sonra, iki tane torbacıya verilmiş bir cinayet olarak kalacak" dedi. 

3 ay önce Yaşam

Gölcük Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Sünnet Şöleni için kayıtlar başladı

3 ay önce Yurt

Edirne 663’üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Yusuf Can Zeybek, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın’ı makamında ziyaret etti. Zeybek, “İnşallah seneye tekrardan üçüncü kemeri alıp ebedi sahibi olarak Antalya’ya götürmek bize nasip olur” dedi.

3 ay önce Spor

Transfer döneminin hareketli takımlarından Bayern Münih, Crystal Palace’den Michael Olise'yi kadrosuna kattı

3 ay önce Yurt

Muğla’nın Milas ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı.

3 ay önce Yurt

Uşak Belediyesi, hizmet odaklı çalışmaları kapsamında Halk Yumurta, satışlarını başlattı

3 ay önce Ekonomi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, uluslararası ticaretin değişen yapısı karşısında Türkiye-Avrupa Birliği (AB) arasındaki Gümrük Birliği'nin güncellenmesi ve geliştirilmesi gerektiğini belirtti

3 ay önce Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Güneydoğu Asya Ülkeleri Birliği (ASEAN) Ankara Komitesi Büyükelçileri'ni kabul etti.