3 ay önce Gündem

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde haziran ayında düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 446 kişi yakalandı.

3 ay önce Yurt

Çifteköprülü gençler Borçka Cankurtaran’da ‘Talana dur’ demek için kesilecek ağaçların damgalarını söktü. Yaptıkları açıklamanın ardından gözaltına alınan 2 Kişi daha sonra serbest bırakıldı.

3 ay önce Yurt

Sağlık Bakanı Memişoğlu, Rize'de sağlık alanında değerlendirme toplantısının ardından yaptığı açıklamada, hem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hem de kendi memleketi olması dolayısıyla Rize'ye ayrı önem verdiklerini belirterek, "Herkesin merak ettiği şehir hastanesini, Türkiye’nin belki de en güzel, en iyi şehir hastanesini kısa zamanda milletimize sunacağız. Sayın Cumhurbaşkanı'nın kesin talimatı bizlere, bunu bir an önce milletimizin hizmetine sunmaktır" dedi.

3 ay önce Gündem

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, "TÜİK'in açıkladığı enflasyon rakamlarının baştan sonra yanlış olduğunu belirterek, “İnanılmaz, güvenilmez rakamlar. Çünkü 2022'ye kadar enflasyon sepetini açıklıyordu. Ve herkes de bakıyordu bu enflasyon doğru mu rakamları doğru mu değil mi anlıyordu. Ama enflasyonu böylesine yanlış bir şekilde hesaplayıp, bilerek baskılayıp sahte rakamlarla enflasyon açıklayınca iplikleri pazara çıkmasın diye de bu sefer enflasyon sepetini açıklamamaya başladılar. Oysa enflasyon sepetini açıklasalar gerçekte ne kadar yanlış ne kadar sahte rakamlar olduğu ortaya çıkacak" dedi.

3 ay önce Gündem

Büyükşehir Meclisi, Sakarya’nın en büyük kültür-sanat projesi Şehir Kütüphanesi ve Kongre Merkezi için ilk adıma onay verdi Donatım bölgesindeki 7 bin metrekare alan Kültür ve Turizm Bakanlığı’na tahsis edildi ve şehir için tarihi süreç başladı Başkan Yusuf Alemdar projeyi, “Göreve geldiğimiz ilk günlerde gerekli adımı atmıştık Konser, sergi, söyleşi, panel, sinema ve tiyatro etkinliklerinde, burada buluşacağız ve Sakarya’da sanatın sesi bu projeyle yükselecek” ifadeleriyle duyurmuştu

3 ay önce Gündem

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'nin (TMMOB) "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi" hakkındaki başvurusunu "kabul edilemez" buldu.

3 ay önce Bülten

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Doğal Yaşam Merkezi’ndeki sokak hayvanları için daha donanımlı ve geniş bir hale getirilen ameliyathanede incelemelerde bulundu. Başkan Ataç, “Durmadan, dinlenmeden bir hekim olarak hayvanlarımız için de en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.

3 ay önce Spor

Fenerbahçe’nin bonservissiz kadrosuna kattığı ama beklediği verimi alamadığı Ryan Kent, Fenerbahçe’den ayrılıyor

3 ay önce Bülten

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde; Ayvalık, Burhaniye, Edremit ve Gömeç Belediyeleri’nin koordinesinde gerçekleştirilen “Balıkesir 5. Aromaterapi Festivali” renkli görüntülere sahne oldu. 

3 ay önce Gündem

Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde boş arazilerde uzayan ve ilçe sakinlerini rahatsız eden yabani otların temizliklerini gerçekleştiriyor