3 ay önce Yaşam

Yıldırım Belediyesi, Yunus Emre Spor Kompleksi’ndeki yüzme havuzunda haftanın 6 günü kadınlara özel ‘yüzme günleri’ düzenleniyor

3 ay önce Bülten

Beşiktaş Belediyesi’ne bağlı Çamlık Parkı’ndaki basketbol sahası profesyonel basketbolcu Sebo Göndür ve Belediye iş birliği ile yenilenerek hizmete açıldı. Belediye Başkanı Rıza Akpolat da açılış törenine katılarak, sporu ve sporcuyu her zaman destekleyeceklerini söyledi.

3 ay önce Dış

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Rusya'nın birçok şehre füzelerle saldırdığını, bu saldırılarda Kiev’de bir çocuk hastanesinin de vurulduğunu bildirdi. Ukraynalı yetkililere göre saldırılarda en az 20 kişi öldü ve 50'den fazla kişi yaralandı. Savunma Bakanı Umerov, müttefiklerine seslenerek, “Hava savunma sistemimiz hâlâ yetersiz” dedi.

3 ay önce Bülten

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, şehirlerarası iş birliğini güçlendirmek amacıyla Ordu Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe'yi makamında ziyaret etti.

3 ay önce Bülten

Mezitli Belediyesi, “5 yıllık Stratejik Planı” hazırlıkları kapsamında yaşama geçirdiği Mahalle Çalıştayları’na Atatürk Mahallesi’nden başladı. Başkan Ahmet Serkan Tuncer, “Halkımızla 5 yıllık yol haritamızı birlikte şekillendiriyoruz” dedi. 

3 ay önce Ekonomi

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı üretici enflasyonu rakamları sonrası sigara, alkol ve akaryakıta peş peşe gelen ÖTV zamlarına bir yenisi daha eklendi.

3 ay önce Spor

Gemlik Belediyesi ile Gemlik Belediyespor Kulübü işbirliğinde düzenlenen “Halkla Bilek Güreşi” programında, Dünya ve Avrupa şampiyonu sporcular, Gemlikliler ile kozlarını paylaştı

3 ay önce Bülten

Merkezefendi Belediyesi Güreş Eğitim Merkezi sporcusu Deste Küçük Boy Pehlivanı Mahmut Aksungur, Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nde ikincilik elde etti.

3 ay önce Bülten

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Gökmeydan Mahallesi Ulus Caddesi ile Kurtuluş Mahallesi Sarper Caddesi’nde yapılacak asfalt onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle sürücüleri uyardı.

3 ay önce Yaşam

Muğla Yörük Obaları Derneği tarafından 15 Uluslararası Muğla Yörük Türkmen Toyu, 6-7 Temmuz tarihleri arasında Yılanlı yolu Düzeyn Yaylası’nda gerçekleştirildi Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen etkinlik dünyanın farklı şehirlerinden gelen Yörüklere ev sahipliği yaptı