3 ay önce Ekonomi

Sıfır araçlarda sık sık yapılan kampanyalar, 300 bin liraya kadar varan indirimler, ikinci el piyasasını kötü etkiledi Oto pazarları ve galeriler sinek avlıyor

3 ay önce Bülten

Turgutlu Belediyesi ekipleri, belirlenen program dahilinde birçok mahallede eş zamanlı olarak bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

3 ay önce Bülten

Esenyurt Belediyesi, Madımak Katliamının 31'inci yılında hayatını kaybedenler için bir anma töreni düzenledi.

3 ay önce Bülten

İzmir Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, Anıtkabir'i ziyaret etti. Uzun, Anıtkabir Özel Defteri’ne, “Biz gençlere emanet ettiğiniz Türkiye Cumhuriyeti’ni dâhili ve harici bedhahlardan koruyacak ve ilelebet yaşatacağız” yazdı.

3 ay önce Gündem

Yıldırım Belediyesi, devam eden 22 farklı proje kapsamında, kullanım ömrünü tamamlamış veya kent estetiğine uyum sağlamayan 2 bin 600 bağımsız binayı yıkarak, 5 bin 900 güvenli konut ve 700 iş yeri üretiyor

3 ay önce Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Spor Kulübü, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye’yi 11 olimpik ve 13 paralimpik olmak üzere toplam 24 sporcu ile temsil edecek. Türkiye’yi temsil edecek sporcuları kamuoyuna tanıtan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “12 kadın, 12 erkek sporcu ile eşit bir sporcu, kadın-erkek eşitliğiyle bir sporcu katılımını Paris’e yollamanın İBB olarak gururunu yaşıyoruz” dedi.

3 ay önce Bülten

Muğla Yörük Obaları Derneği tarafından düzenlenen “15. Uluslararası Muğla Yörük Türkmen Toyu”, Yılanlı yolu Düzeyn Yaylası’nda yapıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlik, dünyanın farklı şehirlerinden gelen Yörüklere ev sahipliği yaptı.

3 ay önce Gündem

Hatay'da, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 97 kişinin hayatını kaybettiği Özkan City Blokları'yla ilgili davanın ikinci duruşması bugün yapıldı. Mahkeme başkanının değiştiği duruşmada sanık AK Partili müteahhit Mehmet Özkan, “Bizim dışarıda çoluk çocuğumuz var. 16 aydır çok kötü bir haldeyiz” dedi. Mahkeme, müteahhit Mehmet Özkan ve kardeşi Yusuf Özkan hakkında tahliye kararı verdi. ANKA Haber Ajansı’na konuşan aileler ve avukatları, “Bu tahliye kararını kabul etmiyoruz” diyerek karara tepki gösterdi.

3 ay önce Bülten

31. İstanbul Caz Festivali kapsamında Beyoğlu Hasköy sahilinde "Parklarda Caz" konserleri düzenlendi. Dünyaca ünlü caz sanatçılarının sahne aldığı konserlerle caz severler unutulmaz bir hafta sonu geçirdi.

3 ay önce Politika

Basına kapalı yapılan toplantıda, Yusuf Halaçoğlu oy birliğiyle Kutlu Parti Genel Başkanlığı'na seçildi.