3 ay önce Siyaset

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, kendisini ziyarete gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yıldırım İlçe Başkanı İlhami Gün ve yönetim kurulu üyelerini, makamında ağırladı

3 ay önce Gündem

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, göreve geldiği ilk dakikalardan bu yana sahada olduklarını belirterek, “Proje alanlarını karış karış inceliyoruz Hiçbir detayı atlamıyoruz Vatandaşlarımızın hiçbir sorununa kulak tıkamıyoruz Vatandaşımızın sorunlarını çözene kadar masadan kalkmıyoruz ” diye konuştu

3 ay önce Bülten

Bayraklı Belediyesi, Doğançay Mahallesi'nde yeni bir sağlık polikliniğini hizmete açtı. Kliniği ziyaret eden Başkan İrfan Önal, “Sağlık hizmetlerinin erişilebilir olması özellikle burada yaşayan yaşlılarımız için önemli” dedi.

3 ay önce Yurt

Muğla Turizm Çevre Vakfı (MUÇEV) Turizm Ticaret Limited Şirketi’nin Marmaris Karacasöğüt’teki 'Yat Yanaşma Yeri Kapasite Artırımı' projesinin 'ÇED Olumlu' kararı ikinci kez iptal edilmesinin ardından Marmaris Belediyesi tarafından yapı ruhsatı da iptal edildi.

3 ay önce Yurt

Çorum’da, halk otobüsü ile bir ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada halk otobüsünde bulunan 5 yolcu ile ticari araçta bulunan 2 kişi yaralandı.

3 ay önce Bülten

İzmir'de Karşıyaka Belediyesi, bir süredir sokaklarda başıboş şekilde dolaştıkları tespit edilen atlar için yakalama operasyonu düzenledi. El konulan atlar Pako Geçici Hayvan Bakımevi’ne nakledilirken, sahipleri hakkında cezai işlem başlatıldı. Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Hem atlar hem de insanlar için yaratılan sağlık ve güvenlik riskinin önüne geçmek adına konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

3 ay önce Yaşam
3 ay önce Bülten

Keçiören Belediyesi’nin “Açık Hava Sinema Günleri”, başrollerini Türkan Şoray ve Kadir İnanır’ın paylaştığı “Selvi Boylum Al Yazmalım” filmi ile Kalaba Kent Meydanı’nda başladı. 

3 ay önce Medya

Yeni Şafak'tan "zenginlerden bir defaya mahsus aktif vergisi alınsın" teklifi geldi. Gazetenin haberinde Türkiye'deki dolar milyarderleri ve milyonerlerinin sayısı da verildi.

3 ay önce Bülten

Menderes Belediyesi tarafından 18 yaş üstü vatandaşlar için 'Haydi sahne sırası sende’ sloganıyla ücretsiz düzenlenecek tiyatro kursları için başvurular 9 Temmuz’da başlıyor.